Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 10:31

Ιντερνετικό Ραδιόφωνο: Πώς Δημιουργώ Web Radio Δωρεάν

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

radioΠριν μερικά χρόνια μας είχε γεννηθεί η επιθυμία να φτιάξουμε ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο και να εκπέμπουμε βαριά βαριά πέντε ώρες κάθε μέρα. Η κινητήριος δύναμη αυτής της επιθυμίας ήταν τα τραγούδια που λατρεύουμε και ουρά τα νέα της πόλης μας που θέλαμε το καλό της.

Ρωτήσαμε λοιπόν απ'εδώ ρωτήσαμε από κεί φίλους και γνωστούς αλλά όλοι μας το παρουσίασαν βουνό κι έτσι σιγά σιγά μας έφυγε η όρεξη. Τώρα, παρόλο που οι μουσικές δεν με ανάβουν όπως παλιά και οι δυνάμεις μας όσο να'ναι είναι πεσμένες, εξακολουθεί να μας κάνει κλικ αυτή η παλιά ιδέα, αλλά με την προϋπόθεση το εγχείρημα αυτό να το ξεκινήσουμε για το κέφι μας καμιά δεκαριά τύποι που να βγάζουμε σπίθες μεταξύ μας κι όχι οι τρεις κι ο κούκος φίλοι όπως το συζητούσαμε πριν χρόνια. Πως όμως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο εκτός από την παρέμβαση ενός μαγικού τρόπου; Αυτά θυμήθηκα όταν έπεσε στα μάτια μου ένα άρθρο του Άκη Τίγκα στην ιστοσελίδα PC Steps με τον τίτλο "Ιντερνετικό Ραδιόφωνο: Πώς Δημιουργώ Web Radio Δωρεάν" που ξεκινάει ως εξής:

Το να φτιάξουμε έναν συμβατικό ραδιοφωνικό σταθμό είναι κάτι που κοστίζει ακριβά σε άδειες και εξοπλισμό. Όμως, στην εποχή των PC, των smartphone, και του διαδικτύου, ο καθένας μας μπορεί να δημιουργήσει ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο, μέσα σε λίγα λεπτά και με μηδενικό κόστος. Στον οδηγό θα δούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να ξεκινήσουμε το δικό μας web radio δωρεάν.

Ενότητες του οδηγού: 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 11:55
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση