Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 17:29

Ο κλειδαράς, Ο αδελφός μου, Ξύπνα... τρεις μικρού μήκους ελληνικές ταινίες που βλέπουν Γαλικιανάκια

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ouranceΜε δεδομένο ότι όλα είναι σχετικά, έξω πάμε καλά, να, όπως λόγου χάρη στη Γαλικία της Ισπανίας. Εκεί, οι τρεις μικρού μήκους ελληνικές ταινίες που ακολουθούν, είναι κάποιες απ'αυτές που χρησιμοποιεί ο φίλος Όσκαρ στα διαδικτυακά θερινά μαθήματα που κάνει για να μαθαίνουν ελληνικά οι μαθητές που έχει στο σχολείο στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών. Και όπως μας μήνυσε, και αποδοτικό είναι κι όλοι οι συμμετέχοντες το ευχαριστιούνται.

Ο κλειδαράς: Τυχαία ένας κλειδαράς, που δεν είχε πολλή δουλειά τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται στην υπηρεσία ενός πελάτη που χρειάζεται πραγματικά τη βοήθειά του. Μία μικρή μήκους ταινία, σενάριο - σκηνοθεσία Μιλτιάδης Χρηστίδης. 

Με την μικρού μήκους ταινία “ο αδερφός μου”, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, περιγράφει την καθημερινότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στα Χανιά τα ΑμεΑ αλλά και οι οικογενειές τους. 

Η ταινία "ΞΥΠΝΑ" παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα με τον ιό. Το πως ξεκίνησε και πως άλλαξε η καθημερινότητα όλων μας. Μέσα από αυτή την ιστορία μαθαίνουμε να εκτιμούμε τα απλά, τα καθημερινά, τα δεδομένα. Η ταινία γυρίστηκε στα Σέρβια. Μια ιστορική κωμόπολη του νομού Κοζάνης. Σκηνοθεσία, Κάμερα, Ηχοληψία & Μοντάζ : Αποστόλης Παυλός

Ο κλειδαράς

Ο αδελφός μου

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 08:39
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση