Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 14:04

Θα αρχίσουνε τα όργανα με μαέστρο τον X. Κοκκώση για το Μητροπολιτικό πάρκο και το Κέντρο Καινοτομίας στη Δραπετσώνα;

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

anaplasi1Σ.Δ: Να μια αρχή απ'αυτές όμως που είναι λιγότερες από το ήμισυ του παντός. Κι αυτό διότι ανάμεσα σ'αυτό που υφίσταται και σ'αυτό που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, όλα μπερδεύονται αλλά όχι γλυκά μιας και μεγάλα συμφέροντα θα πάρουν θέση στο τραπέζι. Κι όταν λέμε όλα εννοούμε τις ιδιοκτησίες, τις χρήσεις γης, τα σχέδια, την ανύπαρκτη πολεοδομική μελέτη, την τροπολογία των Λαφαζάνη- Σκουρλέτη που θέτει όρια ακόμα και ως προς το ποιοι αποφασίζουν για όσα μπορούν να γίνουν σ'αυτά τα 620 στρέμματα από τους επενδυτές και τους εκμεταλλευτές των έργων.

Θα πρέπει φυσικά να βρεθεί λύση και για την μελισσανιδίλα, γιατί ποιος είναι τόσο χαζός για να επενδύσει και για ένα Διεθνές Κέντρο Καινοτομίας και για ένα Μητροπολιτικό Πάρκο ( το μοναδικό στο Δ.Πειραιά, αν γίνει φυσικά) όταν η δύσοσμη μελισσανιδίλα θα δηλητηριάζει τον αέρα;

Φυσικά το ποιες συγκεκριμένες αρμοδιότητες θα έχει ο κ. Κοκκώσης, το τι ακριβώς σκέφτεται η κυβέρνηση να δρομολογήσει σ'αυτήν την περιοχή και σε ποιο βάθος χρόνου και ποιες είναι οι θέσεις της δημ.αρχής και όλων των δημοτικών παρατάξεων, ελπίζουμε ότι θα μας ενημερώσουν όλοι όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ρεπορτάζ: Συντονιστή για το ζήτημα της επιτάχυνσης τους έργου δημιουργίας Μητροπολιτικού Πάρκου και Διεθνούς Κέντρου Καινοτομίας στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στον χώρο των παλιών Λιπασμάτων, όρισε τον Χάρη Κοκκώση, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο κ. Κοκκώσης είναι Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει διδάξει θέματα χωροταξίας και περιβαλλοντικού σχεδιασμού με έμφαση στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Έχει πλούσιο διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό-ερευνητικό έργο σε θέματα σχεδιασμού της τουριστικής ανάπτυξης, βιώσιμης ανάπτυξης και περιβαλλοντικού σχεδιασμού και διαθέτει εμπειρία σε θέσεις δημόσιας διοίκησης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΕ, η οποία διαχειρίζεται τη δημόσια τουριστική ακίνητη περιουσία της Ελλάδος, Ειδικός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ. Σημειώνεται πως ο κ. Κοκκώσης βρίσκεται στη θέση αυτή αμισθί.

Πηγή: economix.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 06:07
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση