Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 19:59

Αν ο Χατζηδάκης λύσει το πρόβλημα της μελισσανιδίλας εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη - δείτε το βίντεο

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

megaΜακάρι βεβαίως να βρει ένα τρόπο και μετά από πέντε χρόνια να σταματήσει να μας δηλητηριάζει αυτός ο ρύπος, ε και ας μου τρυπήσει τη μύτη. Αυτά που είπε στην πρωινή Κυριακάτικη εκπομπή του "Mega Γεγονότα" βεβαίως και λογικά είναι και συμβατά με τον θεσμικό ρόλο του. Το θέμα όμως είναι αλλού. Προπάντων ο τρόπος που τα είπε, με έκανε να νιώσω ότι έλεγε πράματα που δεν τα πίστευε και δεν με έπεισε ούτε στιγμή. Ναι, ήταν αυτός ο τρόπος του στριμωγμένου που μασάει τα λόγια του προσπαθώντας να βγει από την δύσκολη θέση που βρέθηκε Κυριακάτικα, αυτό το συγκαμένο ύφος που έχεις όταν λες εν ψυχρώ ψέμματα, ήταν που με έκανε να αποφασίσω μέσα μου ότι δεν συναισθάνεται το πρόβλημα που έχει ο κόσμος σ'αυτήν την περιοχή του Δ.Πειραιά και δεν είναι αποφασισμένος να φέρει τα πάνω κάτω για να το λύσει οπωσδήποτε.

Κι αυτές οι καραμέλες με τους ελέγχους και τις μετρήσεις των διάφορων ειδικών - όχι του Δημόκριτου βεβαίως που είναι άλλης τάξεως έρευνα - παραπειστικά ακούγονται. Κι αυτό διότι έχουν γίνει μέχρι τώρα τόσοι πολλοί έλεγχοι από υπαλλήλους και ειδικούς, αλλά ποτέ δεν διαπιστώθηκε καμία σοβαρή παράβαση. Και πως να διαπιστωθεί άραγε, όταν ένας λόγος σημαντικός είναι οι αναντίστοιχοι περιβαλλοντικοί όροι λειτουργίας γι'αυτή την μονάδα, που τετράκις από το 2014 έχουν τροποποιηθεί από την αποκεντρωμένη αυτοδιοίκηση. Δεν χρειάζεται να πιάνεις πουλιά στον αέρα για να καταλάβεις το πόσο πολύ αδύναμοι είναι σε σχέση με το έργο που επιτελεί. 

Πάντως αν ήθελε όντως να πειστεί ο κ.υπουργός για τη σοβαρότητα του προβλήματος θα έλεγε: "παιδιά, σας υπόσχομαι ότι μια μέρα που θα σας φλομώνει η μελισσανιδίλα θα έρθω εκεί να εκτεθώ κι εγώ σ'αυτήν και να καταλάβω τι εστί βερίκοκο".  

Να σημειώσουμε επίσης ότι αυτές τις μέρες το θέμα της μελισσανιδίλας το ανέβασε ψηλά ο όμιλος Μαρινάκη. Πέρα από τις τρεις τηλεοπτικές παρουσιάσεις είχε και μία συνέντευξη του δημάρχου Χρ.Βρεττάκου για το θέμα του ρύπου στο Βήμα της Κυριακής και ένα άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου με τον τίτλο  Ο κ. Χατζηδάκης θα θυμηθεί ότι είναι και υπουργός προστασίας του περιβάλλοντος;   και υπότιτλο "Ο κ. Χατζηδάκης δεν μπορεί να λέει ότι τώρα έμαθε για το πρόβλημα στη Δραπετσώνα και είναι καλό να αναλάβει τις ευθύνες του".

Ακολουθεί το βίντεο της συνέντευξης στο Mega του υπουργού Περιβάλλοντος κ.Χατζηδάκη.

https://www.megatv.com/megagegonotasite/default.asp?catid=43370&subid=2&pubid=38589324

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 11:55
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση