Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 19:31

AVAAZ: ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

avaaz10Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σε λίγες μέρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοινώνει ένα φιλόδοξο Σχέδιο Ανάκαμψης απ’ τον κορωνοϊό που θα μπορούσε να φέρει την πράσινη επανάσταση που χρειαζόμαστε. Αλλά ρυπογόνες εταιρείες και καρβουνολάγνες κυβερνήσεις προσπαθούν να το σαμποτάρουν! 

Γι’ αυτό το Avaaz ενώνει τη φωνή του με επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, πολιτικούς, επιχειρήσεις και οργανώσεις για να στηρίξουμε το σχέδιο και να διεκδικήσουμε την πράσινη ανάκαμψη που έχει ανάγκη η Ευρώπη. 

Και οι 3 ισχυρές γυναίκες της ΕΕ έχουν τη δύναμη να το κάνουν πραγματικότητα. 

 

Υπόγραψε με ένα πάτημα για να γίνουμε το αντίβαρο στις πιέσεις των ρυπογόνων εταιριών και να στηρίξουμε το σχέδιο για μια πράσινη Ευρώπη με 1 εκατ. φωνές από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ευρωβουλευτές θα παραδώσουν τις φωνές μας απευθείας στις 3 γυναίκες αλλά και στα μέσα ενημέρωσης κατά την κρίσιμη συνεδρίαση των επόμενων ημερών:

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί το κείμενο που ακολουθεί και το "κουτάκι" της υπογραφής. 

Προς την Πρόεδρο φον ντερ Λάιεν, την Καγκελάριο Μέρκελ, την Κριστίν Λαγκάρντ και όλους τους ηγέτες της ΕΕ:
 Έχετε τη δύναμη να οδηγήσετε την Ευρώπη και τον κόσμο μέσα από τις σκοτεινές μέρες αυτής της πανδημίας σε ένα πιο φωτεινό, πιο πράσινο μέλλον.
Μπορείτε να κάνετε την Πράσινη Συμφωνία το δικό μας Σχέδιο Ανάκαμψης, επενδύοντας εκατοντάδες δισ. ετησίως για να δημιουργήσουμε πράσινες θέσεις εργασίας και να κάνουμε τις οικονομίες μας πιο καθαρές και δίκαιες. Βασιζόμαστε σε εσάς για να δημιουργήσετε έναν πράσινο Ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και μια τράπεζα για το κλίμα, και να διασφαλίσετε ότι οι επενδύσεις θα γίνονται στα πλαίσια της συμφωνίας του Παρισιού. Είναι ώρα να πούμε αντίο στα ορυκτά καύσιμα, να επιβάλουμε δίκαιη φορολογία και να πυροδοτήσουμε την πράσινη επανάσταση που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ενωμένοι έχουμε τη δύναμη να κατατροπώσουμε τον ιό, τη γενναιοδωρία ώστε καμία χώρα να μην μείνει πίσω, αλλά και τη γνώση ώστε να θέσουμε τα θεμέλια για μια ανάκαμψη που θα βοηθήσει να αντιστρέψουμε την κλιματική κρίση."

Επόμενος στόχος είναι να μαζευτούν 1εκ. υπογραφές. Στις 12.5.20 και ώρα 9 π.μ είχαμε υπογράψει 760.261 πολίτες απ'όλον τον κόσμο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τρισ. και όχι δισ. στο τραπέζι της ΕΕ για την ανάκαμψη (HuffPost)
https://www.huffingtonpost.gr/entry/tris-kai-ochi-dis-sto-trapezi-tes-ee-yia-ten-anakampse_gr_5ea265abc5b6d376358cddf3

Ε.Ε.: 200 υπογραφές για μια «ευρωπαϊκή πράσινη ανάκαμψη» (Ναυτεμπορική)
https://www.naftemporiki.gr/story/1589674/ee-200-upografes-gia-mia-europaiki-prasini-anakampsi-trapezi-tes-ee-yia-ten-anakampse_gr_5ea265abc5b6d376358cddf3

«Πράσινο συμβόλαιο», παρά τον κορονοϊό (Euronews)
https://gr.euronews.com/2020/04/21/prasino-symbolaio-para-ton-koronoio

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 09:03

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση