Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 16:16

Μπορεί η Δημ.Αρχή να μαθαίνει έγκαιρα νόμους και διατάγματα που αφορούν το δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας;

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
tromaktiko3416Σ.Δ: Να αφήσουμε να μπουν ελεύθερα ψύλλοι στ'αυτιά μας ή να εκτιμήσουμε πως απλά η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες που έχει την πολιτική ευθύνη τους δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους; Που μπορεί και να εξηγείται και με το ότι δεν έχει οργανωθεί και στελεχωθεί ο δήμος κατάλληλα για την αντιμετώπιση κάποιων ζητημάτων. Ιδιαίτερα αυτών που έχουν να κάνουν με νομοθετήματα και αποφάσεις υπουργείων που αφορούν την πόλη μας. Το λέμε αυτό διότι για τρίτη φορά τα έξι  τελευταία χρόνια, ο δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας ενημερώνεται για κάποια σοβαρά ζητήματα που αφορούν την πόλη  από εξωδημοτικούς παράγοντες.
 Ακολουθεί το άρθρο του Νίκου Χάνου.
Μεσάνυχτα και κάτι η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη από το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος που προέβλεπε την αδειοδότηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Πειραιά στο Σχιστό του Κερατσινίου. 
 
Αμέσως, ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με μια γενναιόδωρη δήλωση  (stagona4u.gr )  ενημέρωσε για την εξέλιξη και ευχαρίστησε  τους βουλευτές, τους δημοτικούς συμβούλους και όσους βοήθησαν για τη συμβολή τους σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.
 
Μέχρι εδώ όλα καλά ή καλύτερα, τέλος καλό όλα καλά. Όμως, ως συνήθως με μαγικό τρόπο, ξεχάστηκαν οι κακοί χειρισμοί,  οι ολιγωρίες αρμοδίων και μη και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, άρχισαν τα παρατράγουδα. Ποιος έκανε τι και πόσο συνέβαλε στην απόσυρση του άρθρου. Και τι δεν γράφτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα μεσάνυχτα και μετά: Συγχαρητήρια, φλογερές αναρτήσεις, «χαμένοι πάνε μόνο οι αγώνες που δεν δόθηκαν», "keep walking", «συνεχίζουμε…».
 
Εντάξει, οι άνθρωποι, και κυρίως οι πολιτικοί, πάντα αυτό κάνουν! Θεωρούν ότι είναι χρέος τους να κεφαλοποιήσουν την όποια καλή εξέλιξη, την όποια επιτυχία! Βέβαια για να πατάμε και λίγο στην γη. Δεν προετοιμάστηκε και δεν δόθηκε κανένας αγώνας. Το θέμα θα είχε περάσει χωρίς να το καταλάβουμε, εάν ο Χ. Σγαρδέλης δεν είχε γράψει την πληροφορία σε μία ανάρτηση και ο Π. Καμάς με την δημοτική κίνηση "Αλλάζουμε" δεν έβγαζε αυτές τις πολύ σκληρές ανακοινώσεις που ανέδειξαν το πρόβλημα και κινητοποίησαν την "κοινότητα". Από εκεί και μετά η δημοτική αρχή πήρε θέση για απόσυρση του άρθρου και οι παρατάξεις τοποθετήθηκαν εναντίον αυτών των ρυθμίσεων που αφορούν την περιοχή ζητώντας συζήτηση και κοινή δράση.
 
Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο που αναρτήθηκε με τον τίτλο " Ο «εμφύλιος» τελείωσε; Αποσύρθηκε το άρθρο για ΣΜΑ στο Σχιστό!"
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 04:36

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση