Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 19:43

Avaaz: Προς G20, ελάφρυνση χρέους τώρα

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
avaaz7Προς τους Ηγέτες της G20, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα:
"Ανησυχούμε για τις φτωχότερες χώρες που δεν έχουν τους πόρους να καταπολεμήσουν τον κορωνοϊό. Σας ζητάμε να ελαφρύνετε το χρέους τους, ξεκινώντας με άμεση αναστολή πληρωμών χρέους, για να σωθούν ζωές. Σας καλούμε επίσης να παράσχετε πρόσθετη χρηματοδότηση, ώστε όλες οι κυβερνήσεις να έχουν πόρους για να περιορίσουν γρήγορα τον ιό, να ενισχύσουν τα συστήματα υγείας και να βοηθήσουν τους πολίτες τους οικονομικά να μείνουν σπίτι."
 Περισσότερες πληροφορίες:

Ζούμε τρομακτικές στιγμές, αλλά τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα.

Έτσι κι ο κορωνοϊός εξαπλωθεί στις φτωχές χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, κινδυνεύουμε να θρηνήσουμε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα.

Άνθρωποι στοιβαγμένοι σε παραγκουπόλεις, νοσοκομεία ήδη γεμάτα κι ελάχιστα χρήματα για τους φτωχούς. Σε πολλά απ’ αυτά τα μέρη, ο κόσμος απλά δεν αντέχει οικονομικά να μείνει σπίτι ή να λάβει βασική υγειονομική περίθαλψη! 

Αλλά οι ηγέτες της G20 συναντώνται σήμερα για να βρουν λύση, και οικονομολόγοι τους ζητούν ελάφρυνση χρέους για τις φτωχότερες χώρες του κόσμου. Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε τώρα, και είναι στο χέρι μας να τους πιέσουμε να το κάνουν!

Πρόσθεσε τη φωνή σου στην παγκόσμια έκκληση για να αναχαιτίσουμε το θανατηφόρο κύμα. Όταν 1 εκατ. υπογράψουμε, θα βάλουμε τη φωνή μας στις μεγαλύτερες εφημερίδες. 

Υπόγραψε τώρα!

Στις 17.53 στις 26.3.2020 οι υπογραφές πολιτών από όλο τον κόσμο έφτασαν τις 450.389

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 10:45

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση