Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 13:07

Δύο ανακοινώσεις Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας: Μείνε σπίτι- Δεν είσαι μόνος

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker26Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας στέκεται στο πλευρό όσων συμπολιτών μας και με τις κοινωνικές του δομές, ιδιαίτερα για όσους έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες ώρες, και δημιουργώντας νέες υπηρεσίες για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τη νέα κατάσταση λόγω του κορωνοϊού.

Στην πόλη μας υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι ζουν μόνοι τους, χωρίς οικογενειακή στήριξη και ανήκουν ε ευπαθείς ομάδες. Αν χρειάζεται να συνταγογραφήσουν ή να αγοράσουν φάρμακα ή να προμηθευτούν τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ, μπορούν από την ερχόμενη Παρασκευή 20 Μαρτίου να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Δήμου 213 20 74 656 και 213 2074 657.

Η υπηρεσία του Δήμου θα αξιολογεί το αίτημα και θα δίνει άμεσα την απαραίτητη βοήθεια.

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Σε μία πραγματικά εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για όλους και όλες μας, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας προσπαθεί, με όλες του τις δυνάμεις, να εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό των αδύναμα κοινωνικά συμπολιτών μας.

Οι εργαζόμενοι στο κοινωνικό συσσίτιο συνεχίζουν να υποστηρίζουν και να μαγειρεύουν αδιάλειπτα για τους 180 ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Παράλληλα, αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκαν οι διανομές στους 400 συμπολίτες μας που είναι δικαιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους που υποστηρίζουν και αγωνίζονται να ανταποκριθούν σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες.

Ας μην αφήσουμε τον φόβο να μας απομονώσει. Στεκόμαστε δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη. Δεν αφήνουμε στην άκρη την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανθρώπων.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 10:07

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση