Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 16:53

AVAAZ: "Κορωνοϊός: Ας αναλάβουμε δράση"

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Avaaz6Avaazίτισσες κι Avaazίτες,

Η ανθρωπότητα ζει κάτι μεγάλο... κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια απλή ίωση.

Ο ΠΟΥ κήρυξε «πανδημία» τον κορωνοϊό, που σημαίνει ότι πολλοί και πολλές από εμάς θα τον κολλήσουμε. Οι περισσότεροι θα τον ξεπεράσουμε εύκολα, αλλά για τους πιο ευάλωτους μπορεί να είναι θέμα ζωής και θανάτου. Όλοι έχουμε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο που πιθανόν να κινδυνέψει.
 
Η αποστολή μας τώρα είναι να κινητοποιηθούμε μαζικά ώστε να ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ την εξάπλωσή του, γιατί όσο πιο αργά μεταδοθεί τόσο καλύτερα θα προλάβουν να ανταποκριθούν τα νοσοκομεία μας και τόσο περισσότερες ζωές θα σωθούν.

Με πολλές χώρες πλέον σε καραντίνα, θα κριθούν οι αντοχές της ανθρωπότητας: είτε που θα αφήσουμε τον φόβο να μας διχάσει, ή που θα ενωθούμε απέναντι στον κοινό αντίπαλο με οδηγό την αγάπη. Η συλλογική μας στάση είναι αυτή που θα καθορίσει την απάντηση της ανθρωπότητας σ’ αυτήν την κρίση.

Υπόγραψε μ’ ένα πάτημα για να δεσμευτείς να βάλεις και το δικό σου λιθαράκι ενάντια την εξάπλωση του ιού. Διάδωσε παντού αυτή την παγκόσμια συλλογική δέσμευση -- αν καταφέρουμε να περάσουμε το μήνυμα σε 100 εκατ. άτομα μέσα στη βδομάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε να σωθούν αμέτρητες ζωές:

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα να συσπειρωθεί ενάντια στην εξάπλωση του ιού, ώστε να προλάβουν τα νοσοκομεία μας να ανταπεξέλθουν και να βρεθεί εμβόλιο. Ας γίνει αυτή η κρίση μια ευκαιρία να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Γι αυτό δεσμευόμαστε:


				<div class=

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση