Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 15:35

Ο συνδυασμός "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ" πρότεινε δημοψήφισμα για τα έργα του ΟΛΠ στο δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΜΑΣ ΚΤΉΜΑ ΛΑΟΎ, ΓΙΟΡΤΉ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ

kamas10Ο Συνδυασμός Κερατσίνι - Δραπετσώνα #ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, πρότεινε, κατά της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, στις 3/02/2020,  για το Επενδυτικό Σχέδιο της ΟΛΠ Α.Ε.,-  COSCO.  στο μέρος που  αφορά το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνας, και ειδικότερα  για τις επεμβάσεις που αλλάζουν την μορφολογία των ακτών μας, και επιβαρύνουν υπέρμετρα την πόλη μας, όπως το οι επεμβάσεις στο νέο μώλο της Δραπετσώνας καθώς και η δημιουργία χώρου 250 στρεμμάτων για τη δημιουργία χώρου απόθεσης εμπορευματοκιβωτίων στον κόμβο του Σκλαβενίτη, τη Διεξαγωγή τοπικού Δημοψηφίσματος.
 Προτείνουμε τη Διεξαγωγή Δημοψηφίσματος γιατί είναι μία πολιτική διαδικασία, η οποία καταλήγει σε ένα μεγάλο γεγονός, ένα γεγονός που ορίζεται και προσδιορίζεται από τη συμμετοχή του Λαού.
Προτείνουμε τη Διεξαγωγή Δημοψηφίσματος, γιατί είμαστε υπέρ των κινητοποιήσεων, και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι κινητοποιήσεις, ο ακτιβισμός θα έχουν αντικείμενο και στόχο. 
Προτείνουμε τη Διεξαγωγή Δημοψηφίσματος γιατί είναι η ευκαιρία μίας ενημερωτικής εκστρατείας του Λαού της πόλης μας, για τις δυσμενείς συνέπειες που θα υπάρξουν στη ζωή του από τον επενδυτικό οργασμό της  Cosco.
Προτείνουμε τη διενέργεια δημοψηφίσματος, γιατί  αναγκαστικά θα τοποθετηθούν τα πολιτικά κόμματα, και οι συλλογικότητες της πόλης αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζουν το μέλλον αυτής της πόλης.
Προτείνουμε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, σε μία πόλη που έχει ρυπογόνες βιομηχανίες δίπλα από τον οικιστικό ιστό, φιλοξενεί τα απορρίμματα του Λεκανοπεδίου, γιατί πιστεύουμε ότι είναι η ώρα την ώρα που αποφασίζουν χωρίς εμάς, εμείς να ορθώσουμε το ανάστημά μας.
Προτείνουμε τη Διεξαγωγή Δημοψηφίσματος, γιατί το ΟΧΙ μας πρέπει να γίνει Γιορτή της Δημοκρατίας και κτήμα του Λαού.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 15:42

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση