Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 15:42

Η υπουργός Παιδείας κα. Κεραμέως με εκείνους τους παπάδες για τους οποίους η σεξουαλική αγωγή είναι κόκκινο πανί;

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

kerameos«Τον Οκτώβριο Ελληνίδες εκπαιδευτικοί βραβεύονται μπροστά σε 1500 συνέδρους στο Μεξικό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για τη Σεξουαλική Υγεία για το καλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής 2019. Η κα, Υπουργός που τουιτάρει συγχαρητήρια ακόμη και στον ήλιο που ανατέλλει, σιωπά!

Το Δεκέμβριο με πρωτοβουλία της Στέγης Γραμμάτων του Ιδρύματος Ωνάση γίνεται μια μεγάλη εκδήλωση για την αναγκαιότητα της Σεξουαλικής Αγωγής. Μιλούν εκτός από τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού για τη Σεξουαλική Υγεία, επιστήμονες από την Φινλανδία, την Ιρλανδία και την Ελλάδα. Η κα. Υπουργός αν και καλεσμένη από καιρό αποφασίζει περιοδεία σε Λάρισα και Καρδίτσα και τουιτάρει παιδικά χαμόγελα! Το Υπουργείο άφαντο στην εκδήλωσή. Ο νέος πρόεδρος του ΙΕΠ κάνει έναν ειλικρινή χαιρετισμό αλλά ζητά να μην τον προσκαλέσουμε στο βήμα με το θεσμικό του ρόλο.

Η κα Γκίκα συνεργάτης της κα Υπουργού και Γενική Γραμματέας του Υπουργείου της κρατά στο συρτάρι εγκρίσεις προγραμμάτων με θέμα τη σεξουαλική αγωνή και το φύλο και τα επιστρέφει στο ΙΕΠ με το αίτημα της επανεξέτασης! Δεν χρειάζεται ούτε καν αιτιολογία! Τόσο δυνατή η υπογραφή της κα. Γκίκα! Λόγω των καθυστερήσεων τα προγράμματα αυτά χάνονται για φέτος! Ταυτόχρονα το υπουργείο με υπογραφή της κα Γκίκα πάλι στέλνει στα σχολεία την πρόσκληση των «καλών χριστιανών» με το περίεργο παρελθόν! Με το σάλο η υπουργός τα μαζεύει!

Τελικά ξέρει η κα, Κεραμέως ότι υπηρετεί ένα κοσμικό κράτος; Είναι πραγματικά οι συνεργάτες της κατάλληλοι για τη θέση τους; ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ; Ίσως υποχρεωθεί η κα.. Κεραμέως να απαντήσει και να ακούσουμε και εμείς τις απόψεις της επιτέλους!»

Εκκλησιαστικοί κύκλοι βγάζουν τη σεξουαλική αγωγή από τα σχολεία  , συνέντευξη της εκπαιδευτικού Μαργαρίτα Γερούκη στον Τάκη Σκριβάνο. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 17:46
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση