Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 15:54

Στις συναντήσεις δήμου και Κινέζων λέμε ναι, στη διαβούλευση για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των έργων του ΟΛΠ, τι λέμε;

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

cosco9Από μια ηλικία και μετά αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι οι συναντήσεις και η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε πρόσωπα που βρίσκονται σε διάφορα πόστα και εκπροσωπούν θεσμούς και επιχειρήσεις που εν δυνάμει και εν τοις πράγμασι έχουν διαφορετικά συμφέροντα κι άρα και προσεγγίσεις για θέματα που τους αφορούν, μπορεί και μέσα από το καλό κλίμα που μπορεί να δημιουργηθεί να συνεισφέρουν στο να προκύπτουν μέσα από συνθέσεις και συμβιβασμούς λύσεις που στο δια ταύτα θα ικανοποιούν περίπου και τους δύο. Αλλά το ίδιο πιστεύουμε και για ένα νέο στοιχείο της νομοθετικής κατάστασης στην χώρα μας. Αυτόν της διαβούλευσης.

Κι ενώ καλώς κατά την γνώμη μας πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση ανάμεσα στον δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας και τον πρόεδρο του ΟΛΠ Α.Ε, δεν έχουμε καταλάβει ακόμα γιατί, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε, μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει μέρος ο δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας στη διαβούλευση που έγινε σχετικά με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορούν τα νέα έργα του ΟΛΠ στην περιοχή μας. 

Το δελτίο τύπου του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας: 

Συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων είχε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΠ Α.Ε.-Cosco Shipping Γιου Ζενγκ Γκανγκ. Ο πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε.-Cosco Shipping εξέθεσε στον δήμαρχο τα σχέδια της εταιρείας για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού του Πειραιά.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Βρεττάκος εξέφρασε την απόφαση της πόλης να μην αποδεχθεί έργα και παρεμβάσεις που θα υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 09:42
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση