Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 18:25

Greenpeace: Αν θέλεις ν'αναλάβεις δράση για την κλιματική αλλαγή δήλωσε εδώ συμμετοχή

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

greenpeace6Θέλεις να προστατεύσεις το περιβάλλον από την κλιματική κρίση αλλά νιώθεις ότι δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις;

Τότε έλα στη Συνάντηση Δράσης για το Κλίμα, 4-6 Οκτωβρίου έξω από την Κόρινθο, και μαζί θα βρούμε τις απαντήσεις!

Ξέρεις ότι η κλιματική κρίση είναι εδώ και ότι ο χρόνος για την ανθρωπότητα λιγοστεύει επικίνδυνα. Ξέρεις όμως και ότι προλαβαίνουμε να ανατρέψουμε την απειλή. Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι σαν εσένα απαιτούν με τη δράση τους λύσεις και πράξεις για να αποφύγουμε τις χειρότερες συνέπειες των κλιματικών αλλαγών και να συγκρατηθεί η αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας στον 1,5˚C. 

Μπορείς κι εσύ να αναλάβεις δράση: έλα στη Συνάντηση, όπου θα πάρεις μέρος σε εργαστήρια, συζητήσεις, συμμετοχικά σεμινάρια και σχεδιασμό δράσεων, με επίκεντρο τη μη βίαιη άμεση δράση, την επικοινωνία, την αναζήτηση λύσεων και τις συνεργασίες μεταξύ των συμμετεχόντων. Mε έμπειρα στελέχη της Greenpeace και της κοινωνίας των πολιτών θα ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς και θα αναζητήσουμε τα αποτελεσματικότερα εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε συνολικά ως κοινωνία την κλιματική κρίση.

Φέρε μόνο το κέφι και τη διάθεσή σου να σώσουμε παρέα τον πλανήτη και έλα να γνωρίσεις ανθρώπους από όλη την Ελλάδα που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα!

Για να πάρεις μέρος συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σου. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης καλύπτονται από την Greenpeace. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων, θα γίνει επιλογή των τελικών συμμετεχόντων.

 
Δήλωσε συμμετοχή
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 18:30
Ράνια Ροκιά

Τελευταία άρθρα από τον/την Ράνια Ροκιά

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση