Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 19:52

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πέντε από τις εννιά παρατάξεις του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

airetosΞεκίνησαν οι δημοτικές κινήσεις Κερατσινίου Δραπετσώνας να κοινοποιούν τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τους. Είναι αυτονόητο πως μια καλή ομάδα υποψηφιοτήτων που συγκροτείται από συνδημότες μας που για διάφορους λόγους έχουν μια κάποια δημολιφία επιδρά πολλαπλασιαστικά στην όποια εμβέλεια έχει ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού τους. Και αντιστρόφως. 

Εμείς ευχόμαστε σε όλους τους συμβούλους τον αγώνα τον καλό, τον δίκαιο και τον όμορφο. Αυτόν που θα τους επιτρέψει να αντλήσουν δυνάμεις από ότι δημιουργικό και ανιδιοτελές διαθέτουν ως απόθεμα και να επικοινωνήσουν σε ένα πλαίσιο όσο γίνεται πιο δημοκρατικό και φιλικό με το περιβάλλον με τους ψηφοφόρους.  

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δημοτικές, κοινοτικές, περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου. Συνολικά δηλαδή θα ψηφίσουμε σε τέσσερις κάλπες.  Στις δημοτικές εκλογές στον δήμο μας το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει δύο ομάδες. Η μία αποτελείται με υποψήφιους από το Κερατσίνι και η άλλη από τη Δραπετσώνα. Οι σταυροί είναι 3 στους υποψήφιους που ανήκε ως δημότης ο κάθε ψηφοφόρος και 1 σταυρό στον άλλο πρώην δήμο. 

Να συμπληρώσουμε και κάποια αριθμητικά στοιχεία, αμιγώς εκλογικά. Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι τα έγκυρα ψηφοδέλτια θα είναι 43.500 περίπου, όσα δηλαδή ήταν το 2014, τότε με 1050 περίπου ψήφους, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,5%, ο κάθε συνδυασμός εκλέγει έναν από τους 41 δημοτικούς συμβούλους.  

Εμείς θα προσθέτουμε εδώ κάθε φορά τον σύνδεσμο που θα δημοσιοποιεί η κάθε παράταξη με τους υποψήφιούς της. Μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει τα ψηφοδέλτια των εξής πέντε δημοτικών κινήσεων.  

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καλαμάρα. 

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Εκτός Πλαισίου " με υποψήφιο δήμαρχο τον Ακρίτα Καλούση.

Πατώντας  εδώ   θα σας εμφανιστούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Άλλος Δρόμος" με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Βρεττάκο. (Αυτός ο σύνδεσμος δεν θα ανοίγει σε όσους δεν έχουν λογαριασμό στο fb) 

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Επόμενη Μέρα" με υποψήφιο δήμαρχο την Βάνα Δατσέρη. 

Πατώντας  εδώ θα σας εμφανιστούν οι υποψήφιοι του συνδιασμού "Η Δική μας Πόλη" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Τσιρίδη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 20:22

Σχόλια   

0 # Γιώργος Θ. Τσιρίδης 09-05-2019 12:52
Αναρτήσαμε πρώτοι από όλους τα ονόματα των υποψηφίων. Αν δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας (tsiridis georgios) στο φέισμπουκ, τα ονόματα αναρτήθηκα την Κυριακή 5/5 (ημέρα κατάθεσης συνδυασμών) στις 8μμ. Υπάρχουν και στο μπλογκ της κίνησης (Η δική μας Πόλη)
Μπορείτε εύκολα να τα βρείτε και να προσθέσετε κι εμάς στη σχετική λίστα.
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση