Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 04:52

Οι 12 θέσεις του "ΠΕΙΡΑΙΑΣ για όλους" και του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Μπελαβίλα

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

belavilas9Φίλες και Φίλοι, Συνταξιδιώτισσες και Συνταξιδιώτες,

Αυτές είναι συμπυκνωμένες οι δώδεκα θέσεις του #pireas4all. Τις απλώσαμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Ορίσαμε την ατζέντα των εκλογών. 
Τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες θα ανοίξουμε-με πλήρεις απαντήσεις-αυτά που κυριαρχούν στις αγωνίες των δημοτών: Ανακύκλωση και σκουπίδια. Φωτισμός, δρόμοι και πεζοδρόμια. Κρουαζιέρα, Λιμάνι και Πειραϊκή. Κυκλοφοριακό, Τραμ και Μετρό. Εκείνα για τα οποία οι αντίπαλοι μας ψελλίζουν ευχολόγια ώστε να μην μείνει κανείς ψηφοφόρος δυσαρεστημένος. 

Ταυτόχρονα δημοσιοποιούμε τις θέσεις μας για κάθε μιά γειτονιά. Άγιος Διονύσης, Άγιος Δημήτρης, Μανιάτικα και Αγία Σοφιά, Παλιά Κοκκινιά και Καμίνια, Νέο Φάληρο και Καστέλα, Ευαγγελίστρια και Προφήτης Ηλίας, Κέντρο, Πασαλιμάνι, Φρεαττύδα, Χατζηκυριάκειο και Πειραϊκή. 
Ορίζουμε και την ατζέντα της επόμενης μέρας, της δημοκρατικής διακυβέρνησης από τον Σεπτέμβρη του Δήμου Πειραιά. Γιατί ως τώρα ακούμε ευχολόγια, αρνήσεις και fake έργα. 
Ώρα να ακούσουμε τις πλήρεις απαντήσεις από όλους. Τι θέλουμε και πως θα έλθει η λύση για καθένα από τα μεγάλα και τα μικρά. Γιατί καλές οι αγαθές προθέσεις, καλές οι δωρεάν δηλώσεις συμπάθειας προς τους πάντες, αλλά ο Δήμος Πειραιά, επιτέλους, μετά από είκοασι χρόνια, χρειάζεται ανθρώπους που γνωρίζουν να σχεδιάζουν, να οργανώνουν, να δημιουργούν. 
Είμαστε εδώ, είμαστε από εδώ, όμως αυτό δεν αρκεί: Η επαγγελματική μου δραστηριότητα και η ακαδημαϊκή μου θητεία, είναι η πολεοδομία, οι αστικές αναπλάσεις και το πράσινο, η διαχείριση του δημόσιου χώρου. Εδώ και τριάντα χρόνια. Όχι ως πανεπιστημιακός, αλλά ως κάτοικος του Πειραιά από τα γενοφάσκια μου υποφέρω, όπως όλες και όλοι μας βλέποντας την πόλη μου, βυθισμένη στο χάος άσχετων καλοπροαίρετων, ή ακόμη χειρότερα κακόβουλων που θέλουν τον Πειραιά τρόπαιο για άλλους ιδιωτικούς σκοπούς. Να τελειώνουμε λοιπόν με αυτό το πολυετές πάρτυ μαθητευόμενων μάγων καλών και κακών. Να αναβιώσουμε την πόλη μας για Όλους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 09:54
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση