Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 22:32

Ο Νίκος Αλιβιζάτος απαντά στα δημοσιεύματα που τον φέρουν να πολιτεύεται

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

lifo64Μετά την αποκαλυπτική του συνέντευξη στη LiFO και τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να πολιτεύεται στις επικείμενες εκλογές, ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος απάντησε στη φημολογία.  

Η συνέντευξή του προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και έγινε αναπαραγωγή από μεγάλη μερίδα του Τύπου καθώς τα όσα είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου έγιναν αφορμή για σειρά ερμηνειών.  

 

«Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε καμιά από τις επικείμενες εκλογές, ούτε να καταλάβω κάποιο δημόσιο αξίωμα», ξεκαθαρίζει ο κ. Αλιβιζάτος.   Και συνεχίζει: «Και πέρσι, στην προσπάθεια για το μεγάλο ΚΙΝΑΛ, και σήμερα, πρόθεσή μου ήταν και είναι να πέσουν η τόνοι και να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά.  

Και τούτο, ξεπερνώντας τη διχαστική λογική που καταστρέφει τη χώρα και χωρίς να αγνοούμε μια πραγματικότητα που αλλάζει κάθε μέρα.   Λυπάμαι που κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων».  

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2019» 

Εδώ για να σας εμφανιστεί η σύντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Ανέστη και δημοσιεύτηκε στις 4.3 στο lifo με τον τίτλο: Νίκος Αλιβιζάτος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πριμοδοτεί την έννοια του πολιτικού εγκλήματος στο πρόσωπο του Κουφοντίνα»

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ, ο συνταγματολόγος προβλέπει την εικόνα της επόμενης Βουλής, εξηγεί πώς ο ΣΥΡΙΖΑ αλώνει τον χώρο της κεντροαριστεράς, αποκαλεί «καημένο» τον Πολάκη και τραβά μια διαχωριστική ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα που «πιάνει πουλιά στον αέρα» και κυβερνητικά στελέχη με σταλινικά στοιχεία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 22:51
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση