Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 08:36

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΆΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ": Δύναμή μας οι πολίτες του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker8Η μεγάλη και συγκινητική συμμετοχή των πολιτών, της κινητήριας, δηλαδή, δύναμης του Άλλου Δρόμου και της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση της Δημοτικής μας Κίνησης, το περασμένο Σάββατο στον πολυχώρο Καχραμάνογλου, μας γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον. 

Με τη δυναμική παρουσία του, ο κόσμος της πόλης έδειξε την αποφασιστικότητά του για να πορευτούμε μαζί και να οικοδομήσουμε μια σύγχρονη πόλη. Μια πόλη βασισμένη στις ανάγκες των κατοίκων της. Πρώτα απ’ όλα ανθρώπινη, πράσινη, πόλη της αλληλεγγύης, του σεβασμού, της ανάπτυξης και του πολιτισμού.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες παραβρέθηκαν. Είμαστε βέβαιοι ότι στις μελλοντικές εκδηλώσεις και περιοδείες θα βρεθούμε με όλους και όλες τους κατοίκους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, για να συζητήσουμε για τα ανοιχτά ζητήματα της πόλης.

dimker9Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλεύτριες Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κασιμάτη και Θ.Μεγαλοοικονόμου, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην γραμματέας των ΑΝΕΛ Γ. Μοίρας, ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά Ν. Μουμούρης, ο γραμματέας Ν.Ε. Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Φωτιάδης. Ιδιαίτερη τιμή, για εμάς, αποτελεί, επίσης, η παρουσία δεκάδων εκπροσώπων Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, καθώς και των ανθρώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 12:13

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση