Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 17:42

ΕΛΕΝΗ ΔΑΒΓΙΩΤΗ – ΡΟΥΚΟΥΝΑ, υποψήφια δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας του συνδυασμού "ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ".

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

davgiotiΦίλες και φίλοι αναγνώστες του δικτυακού τόπου stagona4u.gr.

Είμαι η Ελένη Δαβγιώτη – Ρούκουνα, συνταξιούχος Διοικητικός Υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με έντονη συνδικαλιστική δράση, για είκοσι (20) χρόνια ως Πρόεδρος ΔΑΚΕ του Στρατιωτικού Εργοστασίου ΚΟΠΗ. Παράλληλα διατέλεσα δεκαπέντε (15) χρόνια ως Γενική Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθνικής Άμυνας εκπροσωπώντας χιλιάδες υπαλλήλους που εργάζονται στα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

 

 

Τα τελευταία δεκατρία (13) χρόνια εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας υπηρετώντας ως Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών, Πρόεδρος ΚΑΠΗ, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό που με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο είναι το ανήσυχο πνεύμα και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Μόνο για το λόγο αυτό και όχι από φιλοδοξία αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ηγηθώ του συνδυασμού «Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ» ως υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου μας.

Είμαστε ένας αληθινά ανεξάρτητος συνδυασμός. Η ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μας, έχουν όλοι την ίδια φιλοσοφία και αξίες με μένα. Κινούνται πέρα από κομματικές δεσμεύσεις, είναι διαφόρων ηλικιών και συνδυάζουν την εμπειρία με τις φρέσκιες ιδέες, με κοινό σκοπό και όραμα. Πάνω απ’ όλα είναι η αγάπη για τους δημότες. Όλοι θα είμαστε πάντα προσιτοί και πρόθυμοι να ακούσουμε, να συζητήσουμε, να αξιολογήσουμε όλες τις προτάσεις και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια υλοποίησης τους.

Εμείς δηλώνουμε ότι θα αλλάξουμε σελίδα και δε θα επιτρέπουμε να μας αντιμετωπίζουν ως πολίτες β κατηγορίας. Σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέπαμε τη ψήφιση νομοσχεδίων στη Βουλή, όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι με το άρθρο 70 του πολυνομοσχεδίου με το οποίο δόθηκε παράταση λειτουργίας για 20 χρόνια στις ρυπογόνες εγκαταστάσεις των εταιριών OIL ONE και LAFARGE  στην Δραπετσώνα μας. Τώρα λοιπόν θα αγωνιστούμε και για την απομάκρυνση των ανωτέρω εγκαταστάσεων. Θα ιδρύσουμε γραφείο ανάπτυξης με σύμβουλο επενδύσεων ο οποίος θα παρακολουθεί τα ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα, θα αναζητά ευκαιρίες και θα ενημερώνει άμεσα δημότες και επιχειρηματίες. Θα αναβαθμίσουμε τα ΚΑΠΗ γιατί έχουμε ευαισθησία στην Τρίτη ηλικία. Δε θα αφήνουμε κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών είτε οι γονείς εργάζονται είτε όχι. Θα επαναφέρουμε το Αστυνομικό Τμήμα στο Κερατσίνι, το οποίο κακώς έκλεισε επί θητείας του νυν Δημάρχου.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε είναι αναγκαία η ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης. Αυτό είναι και το νέο που φέρνει η δική μας υποψηφιότητα. Πρεσβεύουμε αρχές και αξίες που θέλουν τον δημότη – πολίτη στο επίκεντρο της προσοχής και εγώ προσωπικά νιώθω ότι πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και με την εμπειρία μου μπορώ να το εγγυηθώ. Απευθύνουμε ανοιχτή και διαρκή πρόσκληση σε όλους τους δημότες να έρθουν κοντά μας, να μας γνωρίσουν, να νιώσουν το ανήσυχο πνεύμα μας και να γίνουν συνοδοιπόροι στον αγώνα για το κοινό καλό και την πρόοδο του Δήμου μας.

Με εκτίμηση

Ελένη Δαβγιώτη – Ρούκουνα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 05:49

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση