Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 09:50

ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ: Ας εργαστούμε όλοι μαζί για ένα δήμο με δυναμισμό, για νέα πορεία

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

datseriΔήλωση υποψηφιότητας για Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας        της δημοτικής συμβούλου Βάνας Δατσέρη

Είμαι ένας άνθρωπος της γειτονιάς, μια εργαζόμενη γυναίκα που δίνει την μάχη της ζωής όπως όλοι εσείς αυτά τα δύσκολα χρόνια. Επί χρόνια αγωνίζομαι για να προχωρήσει η πόλη μπροστά. Έχω παλέψει μαζί σας σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αθλητικά σωματεία, κινήματα. Όπου και αν βρέθηκα, προσπάθησα, ίδρωσα, εργάστηκα βάζοντας συγκεκριμένους στόχους και δείχνοντας ότι μαζί τα καταφέρνουμε.

 

Το ίδιο προσπάθησα και όταν με την ψήφο σας εκλέχτηκα αλλεπάλληλες φορές Δημοτική Σύμβουλος και υπηρέτησα την πόλη μας και από την θέση του Αντιδημάρχου. Ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος της καρέκλας, ο δήθεν παράγοντας. Πάντα και στον Δήμο εργάστηκα με την βοήθειά σας για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά της. Πάντα ήμουν ο άνθρωπός σας, η φωνή σας.

Μ΄αυτό το θάρρος σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω, ότι θέλω να με στηρίξετε στην απόφασή μου να είμαι υποψήφια Δήμαρχος στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Θέλω να αποδείξουμε ότι μαζί ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε το τέλμα, την στασιμότητα, τα προβλήματα της πόλης . Μαζί να προχωρήσουμε πιο αισιόδοξα , πιο φιλόδοξα , γιατί μας αξίζει. Αξίζει ένα καλύτερο μέλλον στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή απόμακρη από τους πολίτες, απλά τρώεει από τα έτοιμα. Βρήκε ταμείο, βρήκε έτοιμα έργα για τα οποία είχαμε τρέξει άλλοι και απλά τα διαχειρίζεται με ανεπάρκεια και καθυστερήσεις. Τα εμφανίζει σαν δικά της , ενώ η αλήθεια είναι ότι κανένα νέο έργο με την σφραγίδα της δεν δρομολογήθηκε.

Δεν μας ταιριάζει η παρακμή, η μιζέρια . Θέλουμε ανάπτυξη, ελπίδα, δυναμισμό, βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Γι αυτό και στις εκλογές του Μαίου χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή στον Δήμο

Ας τη φέρουμε μαζί !

Ας εργαστούμε όλοι μαζί !

Στηρίξτε την υποψηφιότητά μου και ας ανοίξουμε τα φτερά μας ! Το μέλλον μας ανήκει !

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 10:05

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση