Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 06:52

Δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης: Εφιαλτικό ήταν ακόμα ένα βράδυ για τη Δραπετσώνα και το Κερατσίνι

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

melisanΑπό νωρίς το βράδυ, αφόρητη δυσοσμία, έντονο τσούξιμο στα μάτια, αποπνικτική ατμόσφαιρα ήταν η κατάσταση την οποία έπρεπε να αντιμετωπίσουν κάτοικοι, εργαζόμενοι και επισκέπτες της περιοχής μας. Η κατάσταση αν και σε μικρότερο βαθμό μέχρι το πρωί παρέμενε άθλια.

 

Μέχρι που θα φτάσει πια η κοροϊδία της κυβέρνησης, της περιφέρειας και της δημοτικής αρχής.

 

 

Φτάνει πια! Ως εδώ!

 

Στην σύσκεψη του υπουργείου, με παρόντα τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και τον δήμαρχο της πόλης, ΟΛΟΙ συμφώνησαν για την ύπαρξη της μυρωδιάς και ΟΛΟΙ συμφώνησαν ότι δεν ξέρουν από πού προέρχεται.

 

Και το μέτρο που με επιτυχία θα πάρουν είναι τα οσμόμετρα. Έλεος!!!

 

Και φυσικά καμία κουβέντα καταγγελίας της κυβέρνησης από τον κατά τα άλλα λαλίστατο δήμαρχο της πόλης, για τις ευθύνες τις κατάστασης. Γιατί προφανώς τα βρίσκει όλα καλώς καμωμένα. Σε άλλη περίπτωση θα είχαμε δει μια ανακοίνωση, ένα δελτίο τύπου, «ένα twit ρε αδερφέ», όπως για τόσα και τόσα!

 

Αυτό που βρωμάει είναι η ανάπτυξή τους. Το ζούμε καθημερινά, το μυρίζουμε καθημερινά. Δεν περιμένουμε κανέναν να το επιβεβαιώσει.

 

Απαιτούμε

 

Να ανακληθούν τώρα οι άδειες της Oil One. Μετεγκατάσταση των καζανιών εκτός οικιστικού ιστού με όλα τα απαραίτητα μέτρα για το περιβάλλον

 

Να απαλλοτριωθεί το σύνολο των 640 στρεμμάτων της περιοχής Λιπασμάτων προς όφελος των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής μας (υποδομές για αναψυχή, πολιτισμό, άθληση, υγεία).

 

Καμιά δραστηριότητα με ιδιωτικοοικονομικά επιχειρηματικά κριτήρια, καμιά ανταποδοτική λειτουργία άμεση ή έμμεση.

 

Κερατσίνι, 8/6/2018

(lasykeratsini@gmail.com, lasykeratsini.blogspot.com)

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 07:03

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση