Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 19:43

Ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γιώργος Ιωακειμίδης μιλάει για τους τρεις άξονες διακυβέρνησής της

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ioakimidis3Σε μία κρίσιμη περίοδο για τους Δήμους, με την επικείμενη κατάθεση του νομοσχεδίου του Υπ. Εσωτερικών για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα ΠΟΛΗ + ΠΟΛΙΤΙΚΗ και epoli.gr φιλοξενούν τον Πρόεδρο της μεγαλύτερης Περιφερειακής Ένωσης Δήμων  (ΠΕΔΑ) της χώρας αυτήν της Αττικής, Δήμαρχο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργο Ιωακειμίδη.

 

Ο κ. Ιωακειμίδης απαντά στα ερωτήματά μας για τις προτάσεις του ΥΠΕΣ για τον “Νέο Καλλικράτη” (εκλογικό σύστημα, δημαρχιακή θητεία κ.τ.λ.), αλλά αναφέρεται και στις σκέψεις και κυρίως τις πρωτοβουλίες του - πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει με την ανάληψη των καθηκόντων του - ως νέος Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α.

Από τη μεγάλη συνέντευξή του δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη όχι μόνο για το έργο που επιτελεί σ’ αυτόν, αλλά κυριότερα για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού, που τον καθιστούν ένα Δήμο με ιδιαίτερες δυσκολίες, λόγω κυρίως της οικονομικής διαστρωμάτωσης των κατοίκων του, διαστρωμάτωση, που τους καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Πατώντας  epoli.gr  θα σας εμφανιστεί  ολόκληρη η συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο poli.gr στις 10.4.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 20:02
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση