Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 16:46

Τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας 2018 κατά το Αθηνόραμα

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

athinorama11«Οι γαστρονομικοί θεσμοί της Ελλάδας είναι πλέον δύο» είπε από μικροφώνου ο Λευτέρης Λαζάρου παραλαμβάνοντας το βράδυ της περασμένης Τρίτης το βραβείο για το καλύτερο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας για το 2018 και συμπυκνώνοντας με τον ουσιαστικότερο τρόπο όλα όσα είχαν προηγηθεί λίγο νωρίτερα στο κατάμεστο Ballroom του Hyatt Regency Thessaloniki στα πλαίσια της πρώτης αυτόνομης απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας από το αθηνόραμα. 

Με το εμβληματικό λοιπόν «Varoulko Seaside» στην κορυφή της φετινής κατάταξης και ακόμα 54 βραβεία σε εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Ελλάδα, , ξεκίνησε την πορεία του ο νέος θεσμός μετά τους "Χρυσούς Σκούφους", τα «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας» ο οποίος καθιερώνεται από φέτος. Ως σκοπό θα έχει την ανάδειξη της εθνικής μας κουζίνας σε όλες τις μορφές της, από την κλασική και τοπική μέχρι τις σύγχρονες, δημιουργικές της τάσεις, και ως απόσταγμα μιας μεγάλης γαστρονομικής κούρσας της γευσιγνωστικής ομάδας του αθηνοράματος σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. 

Δύο απ'αυτά - Varoulko Seaside και του Παπαϊωάννου - βρίσκονται στον Πειραιά.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα βραβεία. Επιπλέον πατώντας πάνω σε κάθε ένα απ'αυτά σας εμφανίζονται οι βασικές πληροφορίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 17:02

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση