Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 17:08

Ψηφίζουμε την υποψηφιότητα στα Παγκόσμια βραβεία τεχνών της έκθεσης "Ο κόσμος των συναισθημάτων στην αρχαία Ελλάδα" του Ιδρύματος Ωνάση μέχρι 28.1

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

onasioΗ Ελλάδα στα καλύτερά της! Με μεγάλη υπερηφάνεια το Ίδρυμα Ωνάση ανακοινώνει πως η έκθεση «A World of Emotions: Ancient Greece, 700 BC - 200 AD», η οποία παρουσιάστηκε στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Υόρκης και προσέλκυσε περισσότερους από 48.000 επισκέπτες, είναι υποψήφια για το Youniversal Award και μάλιστα δίνει μάχη για την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του κοινού που κλείνει αυτή την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Η έκθεση αυτή παρουσιάστηκε και στο Μουσείο της Ακρόπολης και προσέλκυσε αρκετό κόσμο.

 

Τα The Global Fine Art Awards (Παγκόσμια Βραβεία Καλών Τεχνών) αποτελούν ένα κορυφαίο ετήσιο πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε με στόχο να αναγνωρίζει και να τιμά τις καλύτερα επιμελημένες εκθέσεις τέχνης & design σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε μουσεία, γκαλερί, μπιενάλε αλλά και ως δημόσια εκθέματα. Την έκθεση «εmotions» είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες και στην Ελλάδα, στο Μουσείο της Ακρόπολης, από τις 18 Ιουλίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2017, μετά από πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση. 
Για την ψηφοφορία του κοινού: http://bit.ly/2mMCGYY
Περισσότερες πληροφορίες για το Onassis Foundation USA: http://bit.ly/2DLa9g4

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 17:17

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση