Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 20:35

"Οι καλές και οι κακές στιγμές στο έργο της Δημ.Αρχής του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας", σύμφωνα με το μπλογκ Δραπετσίνι

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

lakis32Κάθε αρχή και δύσκολη. Δύσκολα ξεκίνησε τη θητεία της η δημοτική αρχή και μετά το πρώτο διάστημα χωρίς ουσιαστικό έργο, μιας και οι δημοτικοί άρχοντες μάθαιναν τα μυστικά "του διοικείν", το νερό έχει μπει στο αυλάκι και παρουσιάζεται ήδη σημαντικό έργο σε πολλούς τομείς.  
Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, και ένα χρόνο περίπου πριν την επίσημη προεκλογική περίοδο, μια καταγραφή για τους τομείς που η δημοτική αρχή τα πήγε πολύ καλά και τους τομείς που δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερο έργο ή τουλάχιστον αυτό δεν έγινε αντιληπτό με την πρώτη ματιά, είναι, σε κάθε περίπτωση, μια ευκαιρία εσωτερικού στοχασμού των ανθρώπων της διοίκησης αλλά και της αντιπολίτευσης.

Ακόμα είναι μια ευκαιρία,  ώστε στους τομείς με σημαντικό έργο να καθοριστούν τα επόμενα προσεκτικά βήματα, αλλά και στους τομείς που καταγράφονται  καθυστερήσεις, να εντοπιστούν τυχόν λάθη και παραλείψεις και μέσα από την αυτοκριτική αλλά και την κριτική να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο που αναρτήθηκε στις 4.1.18 στο αξιόλογο μπλογκ της πόλης μας "Δραπετσίνι".

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 20:45
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση