Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 06:43

Δωρεάν online μαθήματα διαλογισμού

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dialogismosΔεν έχουμε συναντήσει άνθρωπο που να έχει κάνει διαλογισμό και να έχει για την καμπούρα του έστω κι ένα ράμμα. Όλοι λένε από καλά έως πολύ καλά λόγια.  Να πούμε επίσης πως οι περισσότεροι απ'αυτούς που γνωρίζουμε ότι έχουν κάνει διαλογισμό, είναι άνθρωποι αξιόπιστοι και με καλή κρίση. Αυτό που τονίζουν οι διαλογιστές ως βασικό στόχο αυτής της άσκησης είναι μία κατάσταση χαλάρωσης σε συνδυασμό με ευεξία και εγρήγορση του νου. Αυτά οδηγούν σε μια άμεση άντληση γνώσεων και εσωτερικών εμπειριών.

 

Και το επιτυγχάνουν αυτό οι διαλογιζόμενοι δίχως τη χρήση των αισθήσεών τους, αλλά με μία ειδικού τύπου πνευματική συγκέντρωση που εστιάζει σε ένα αντικείμενο και στην αποφυγή άλλων σκέψεων και έτοιμων πληροφοριών. Σημαντικός παράγοντας για να έρθει κάποιος σε κατάσταση διαλογισμού είναι ο έλεγχος της αναπνοής. Τέλος, απ'ότι ξέρουμε, για να κάνει κάποιος διαλογισμό δεν απαιτείται συγκεκριμένος χώρος και ώρα, ειδικές στάσεις σώματος, ούτε απαιτεί ειδική διατροφή ή πίστη σε κάποιες θρησκευτικές πεποιθήσεις. 

 

Θα ήθελες να είχες λιγότερο άγχος, περισσότερη ενέργεια, ελευθερία και αυτοπεποίθηση;

Μπορείς να έχεις τα παραπάνω οφέλη κάνοντας 10′ διαλογισμό την ημέρα, μαζί με ακόμη περισσότερα όπως:

  • Καλύτερος ύπνος, αυξημένη συγκέντρωση και μνήμη.
  • Ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα, με λιγότερες φλεγμονές και αυτοάνοσα.
  • Μεγαλύτερη δημιουργικότητα, και διαίσθηση που οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.
  • Αυξημένη τη συναισθηματική νοημοσύνη και καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σου.
  • Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι αυξημένη επίγνωση που οδηγεί σε περισσότερη ελευθερία μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και απεριόριστες δυνατότητες.
  • Το παραπάνω διαφημιστικό κειμενάκι είναι η εισαγωγή μια προσφοράς για δωρεάν online διαλογισμό που τη βρήκαμε στο διαδίχτυο. Επειδή δεν πήρε το μάτι μας κάποιο λάκκο αποφασίσαμε να την προβάλλουμε και που ξέρεις ίσως κάποια μέρα, πριν από τις 10 Οκτωβρίου, καταλήξουμε να γραφτούμε κι εμείς. Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί η σελίδα της Εναλλακτικής Ατζέντας όπου πέρα από τις σχετικές πληροφορίες μπορείτε και να εγγραφείτε. 
  • Για ακόμα πιο προχωρημένες καταστάσεις πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί ένα άρθρο αναρτημένο στο μπλογκ agreekadventure με τίτλο " Περιπατητικός διαλογισμός στη φύση, 10 μαθήματα ζωής".  
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 09:05

Σχόλια   

0 # sofia mixailidou 08-10-2017 21:48
ΚΑΙ για πιο προχωρημένες καταστασεις, υπαρχει και το Δρομοκα'ι'τιο. ΤΙ άλλο θ'ακουσουμε. Ελεος!!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση