Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 21:57

Τροφές, βότανα και αιθέραια έλαια που ανεβάζουν τη λίμπιντο ακόμα και του Αγίου Βαλεντίνου

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Αγίου Βαλεντίνου δίνεται η ευκαιρία σε όσους έχουν τρυφερά αισθήματα να τα εκφράσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα και με την ευλογία της εκκλησίας και των αγορών. Έτσι όπως έχει στηθεί το παιχνίδι το προβάδισμα έχει δωθεί στον ρομαντισμό, που πολλοί συνάνθρωποί μας κυοφορούν σε μεγάλες δόσεις και δοθείσης ευκαιρίας νιώθουν έντονα την ανάγκη να τον εκδηλώσουν. Ο καθένας φυσικά με τα γούστα του.  

 

Σε όλο αυτό το γλέντι όσο πιο ανεβασμένη είναι η λίμπιντο και βρίσκει διέξοδο τόσο οι παραμυθιασμένοι ζουν καλύτερα πολλές στιγμές και μπορεί να περνάει για λίγο από το μυαλό τους ότι είναι ικανοποιημένοι από τη ζωή τους. Και γιατί όχι άλλωστε. 

Όλοι φαντάζομαι ότι θα έχουν σκεφτεί έστω και μια φορά στη ζωή τους πως την λίμπιντο την ανεβάζουν χίλιοι δυο τυχαίοι συνδυασμοί που κάποιες φορές είναι απρόσμενοι. Ανάμεσα σ'αυτά τα διεγερτικά, τα χρωματιστά και έντονα συναισθήματα και η εξουσία θεωρούνται πιο δυνατά αφροδισιακά ακόμα και από τα πορνό, ενώ στο άλλο άκρο ο στοχευμένος διαλογισμός ακούγεται τελευταία ότι βοηθάει πολύ. Υπάρχουν όμως πιο απλά, φυσικά και προσιτά πράματα όπως οι τροφές, τα βότανα και τα αιθέραια έλαια που ανεβάζουν την λίμπιντο του καθενός, όσο φυσικά του το επιτρέπει η κατασκευή του και η ηλικία του.

Πατώντας  εδώ  θα εμφανιστεί το άρθρο της Γεωργίας Σκαμάγκα που δημοσιεύτηκε στην Athens Voice με τον τίτλο " 12 τροφές για να σου ανέβει η λίμπιντο στα ύψη" και υπότιτλο " Οι περισσότεροι κοροϊδεύουμε, οι έρευνες όμως δείχνουν ότι κάνουν θαύματα". 

Πατώντας  εδώ  θα εμφανιστεί το άρθρο της Νενέλα Γεωργελέ που δημοσιεύτηκε κι αυτό στην Athens Voice με τον τίτλο " 7 βότανα για να γίνεις αυτός που όλες ονειρεύονται" και με υπότιτλο "Τα ελιξίρια του έρωτα πωλούνται δίπλα σου". 

Και πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί το άρθρο από το "Γόβα Στιλέτο" που έχει τον τίτλο "Γνώρισε τα βότανα και τα αιθέραια έλαια που θα ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση". 

Καλή επιτυχία και κάθε ευτυχία

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 09:10
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Τελευταία άρθρα από τον/την Λάκης Ιγνατιάδης

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση