Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 14:50

Πρόωρες εκλογές; Όχι, γιατί:

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1) Πρέπει, αυτοί  που κυβερνάνε (λέμε τώρα) να καταλάβουν ότι ο χρόνος όσο μακραίνει , σκληραίνει. Θέλω λοιπόν, να τον εξαντλήσουν (φάνε) όλον.

 

2) Πρέπει, αυτοί που θα κυβερνήσουν (λέμε τώρα) να ξέρουν ότι δεν θα έρθουν σαν σωτήρες και δεν θα μπορούν να διαφύγουν λέγοντας απλά: φταίνε οι προηγούμενοι.

 

3) Πρέπει, αυτοί που κυβερνιούνται και που θα κυβερνηθούν να επιλέξουν: για τέσσερα ακόμη σκληρά χρόνια, με μνημόνιο (χωρίς σκισίματα), με  χρέος στα ύψη και χωρίς τη απατηλή σκέψη ότι η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει.

 

4) Πρέπει, τα ξένα funs να αγοράσουν τα δάνεια μας. Μόνο έτσι θα καταλάβουμε ότι οι Ελληνικές τράπεζες και το Ελληνικό Δημόσιο είναι χειρότερα όλων. Ναι, αλήθεια είναι. Τα ξένα funs - οι πιστολέρο - είναι τουλάχιστον επαγγελματίες. Σου ρουφάν το αίμα τόσο όσο να ζεις. Οι τράπεζες μας και το Ελληνικό δημόσιο προτιμούν να σε σκοτώσουν και να πάρουν τα λεφτά τους (σου) από το επόμενο μνημόνιο.

 

5) Πρέπει, αυτοί που παίρνουν δύναμη από την αδυναμία των άλλων να σταματήσουν να σκέφτονται έτσι. Στο κάτω - κάτω  τα μεγάλα τους προβλήματα,  τα άλυτα και τα βασανιστικά,  βρίσκονται στην κεφάλα τους και όχι στη τσέπη των άλλων.

 

6) Πρέπει τέλος, όλοι μας να μη ψάχνουμε πως θα μετατρέψουμε το μόλυβδο σε χρυσάφι. Μας αρκεί να βρούμε τη σωστή αγορά για να πουλάμε το μόλυβδό μας. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 14:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ας πάμε σε εκλογές! Δεν είμαι ρατσιστής αλλά... »

Σχόλια   

0 # Οδυσσέας Κουντουπίδης 09-01-2017 15:38
Βρε καλώς τον!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση