Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 20:33

Αυτός είναι ο Hoopfellas, που κάθε του post είναι ένα μικρό ευαγγέλιο για τους Έλληνες μπασκετικούς.

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δημήτρης Κατσιώνης έχει στήσει εδώ κι 6 χρόνια ένα από τα καλύτερα basket blogs της Ευρώπης. Ρωτήσαμε πώς και ζητήσαμε τη γνώμη του για τη φλέγουσα πορτοκαλί επικαιρότητα. ΝΒΑ με έβαλε να βλέπω η μάνα μου να φανταστείς. Βέρα Μανιάτισσα, φανατική ΑΕΚτζου, διηγείται ιστορίες με Τρόντζο-Αμερικάνο κι έχει ακόμα τον Μπάγεβιτς εικόνισμα και τον θυμιατίζει». Η αναφορά στον Μπαγέβιτς ξεθωριάζει λίγο το πορτοκαλί σενάριο, αλλά με τέτοια ανατροφή η μοίρα του Δημητρη Κατσιώνη ήταν προδιαγεγραμμένη.

Basketball Junkie. Αρρωστάκι. Εξηγεί ο ίδιος πώς έφτασε ως εδώ…

 

«Έπαιζα μπάσκετ στο Γύθειο σε καλό επίπεδο, από 15 χρόνων στο ανδρικό. Πήγα μικρός στρατό και μετακομίζοντας μετά στη Θεσσαλονίκη έζησα από κοντά τον Άρη που του είχα μεγάλη αγάπη. Αλλά με τέτοια τρέλα για το μπάσκετ, μου τη βάραγε –πιτσιρικάς ακόμα- και πήγαινα καλοκαίρι στο Τρεβίζο να δω από κοντά το περίφημο camp (τότε με Έτορε Μεσίνα). Έτσι απέκτησα και πολλές επαφές στην Ιταλία γιατί το άλλο μέρος, πέραν της Θεσσαλονίκης, που με διαμόρφωσε μπασκετικά είναι η Μπολόνια, στα χρόνια (late 90s-early 00S) που μια πόλη 400.000 ανθρώπων ήταν η μπασκετική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Έχω γαλουχηθεί από την κόντρα Φορτιτούντο – Βίρτους που είχε ακόμα και κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις. Κάτι τέτοιο είχαμε ξαναδεί μόνο στο Άρης-ΠΑΟΚ, πουθενά αλλού.

Εμείς άρρωστοι με το μπάσκετ δεν είμαστε, αλλά διαβάζοντας αυτό το άρθρο Παναγιώτη Μένεγου που δημοσιεύτηκε στο popaganda αισθανθήκαμε ότι αν είμασταν πιο μικροί μπορεί και να αρρωσταίναμε. Πατώντας  εδώ   θα σας εμφανιστεί. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 21:23

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση