Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 22:49

Γηράσκω αεί διδασκόμενος ή τι έμαθα από το «ντέρμπυ» των αιωνίων

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1)   Για άλλη μια φορά ο Αλβέρτος Αϊνστάιν βγαίνει σωστός! Σύμφωνα με το πείραμα  Βαρουχάκη –Δημόπουλου (φονιά) η πορεία του φωτός καμπυλούται  όταν διέρχεται κοντά από ένα μεγάλο αστέρι π.χ  Ήλιος, Τσόρι Ντομίνγες κλπ. (βλ. φωτογραφία).

 

 2)   Επαλήθευση της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητος: Σύμφωνα με μέλος του τρίο Στούτζες Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής τα τέρματα (γκολ) τα οποία επιτυγχάνονται στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα μετρούν περισσότερο από αυτά που επιτυγχάνονται στα τελευταία 5 λεπτά του ιδίου αγώνα.

 

3)   Επαλήθευση της Ειδικής Θεωρίας της Σχετικότητος : Σύμφωνα με άλλο μέλος του τρίο Στούτζες της ιδίας Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπή, όταν μια ομάδα προηγείται με 25 βαθμούς μιας άλλης ομάδας , πρέπει να επιβληθεί , τουλάχιστον με 17-1 για να δικαιολογήσει την διαφορά βαθμολογίας

 

4)  Ο κυνικός φιλόσοφος  Στάθης Ταβλαρίδης διατύπωσε την επαναστατική θεωρία ότι αν η αντίπαλη ομάδα έπαιζε χωρίς τερματοφύλακα, τότε η δική του θα κέρδιζε άνετα!

 

5)  Για το τέλος μια αφιέρωση:   Il Faut Savoir  ( Πρέπει να ξέρεις) με τον Σαρλ Αζναβούρ.

 

 Σ.Δ:   Εδώ και το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού   αυτό για το οποίο οι Παναθηναϊκοί ισχυρίζονται ότι ο Ντομίνγκες, που όντως ήταν σε θέση οφ σάιντ διότι επηρέασε την πορεία της μπάλας σύμφωνα με τη θεωρία του Αϊνστάιν, όπως αναφέρει ο αρθρογράφος μας στην πρώτη του διαπίστωση. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 15:10
Στράτος Μάκρας

Τελευταία άρθρα από τον/την Στράτος Μάκρας

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση