Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 17:55

Ο Τριβιζάς με την ομάδα του κέρδισε το όσκαρ παραμυθιού με το "Το κοτσάνι του Πετροκέρασου"

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια φορά κι έναν καιρό... Έτσι ξεκινούν πάντοτε τα παραμύθια και οι σημερινοί μας πρωταγωνιστές γνωρίζουν πολύ καλά πώς να «αγγίζουν» τις παιδικές ψυχές και να δημιουργούν όμορφες ιστορίες. 

Ο «Έλληνας Αντερσεν», ο εθνικός μας παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς, μαζί με την υπέροχη διεθνή ομάδα, η οποία αποτελείται από κορυφαίους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και δημιουργούς (Ever After Tales), κατάφεραν να κερδίσουν το «όσκαρ παραμυθιού» νικώντας ακόμη και την Ντίσνεϊ!

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς τα χιλιάδες ηλεκτρονικά βιβλία για παιδιά που κυκλοφορούν ετησίως στην παγκόσμια αγορά. «Το κοτσάνι του Πετροκέρασου» («Little Emily» στην αγγλική του εκδοχή) κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδραστικού βιβλίου της χρονιάς για παιδιά προσχολικής ηλικίας στα KidscreenAwards, τα οποία αποτελούν τον σημαντικότερο φορέα βράβευσης παιδικού τηλεοπτικού και διαδικτυακoύ περιεχομένου στις ΗΠΑ.

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί όλο το άρθρο που με τον τίτλο "Ομάδα Τριβιζά: Τα μυστικά μιας παγκόσμιας διάκρισης" δημοσιεύτηκε στις 20.2 στο Έθνος από την Μαρίνα Ζώζιου.

Στη φωτό η ομάδα του «Έλληνα Αντερσεν» Ευγένιου Τριβιζά (στη φωτογραφία δεξιά): Ορφέας Αθανασίου (πρώτος από αριστερά), Αντώνης Δελαπόρτας, Παναγιώτης Ράππας και Όλια Λαζαρίδου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 20:36

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση