Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 18:52

Ήρωες του Αρκά μιλάνε και κάνουν σεξ,από τη lifo

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αρκάς* λέει όλα αυτά που φοβόμασταν να ρωτήσουμε για το σεξ, κι άλλα τόσα, στις ιστορίες του. Και τώρα, απ' τον εμπεριστατωμένο οδηγό του 69, ήρθε η ώρα να λυθούν οι απορίες. Μέσω του χιούμορ, της αυτολύπησης και των ορμών των ηρώων του ο σπουδαίος δημιουργός παρουσιάζει τις χαρές, τις ατυχίες και τα σημαντικότερα προβλήματα του πράγματος που ενώνει όλα τα ζώα - και όλους τους ανθρώπους.   

Ακολουθούν μερικές επιλεγμένες σκηνές από τον Άρη Δημοκίδη. Υπέροχες χιουμοριστικές σκηνές από τον Κόκορα (1981), από τη Θέκλα, το κορίτσι με τα γένια ( 1983), Ξυπνάς μέσα μου το ζώο (1985), Αταίριαστοι Έρωτες (1988), Χαμηλές πτήσεις (1991), Καστράτο (1995), Η ζωή μετά ( 1999).

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστούν μερικά από τα πιο δυνατά του Αρκάς όπως δημοσιεύτηκαν στη lifo και που μας έκαναν να ξαναγελάσουμε μετά από τόσα χρόνια. Αλλά και τα παιδιά μου τα άκουσα να γελάνε. 

* Ο Αρκάς είναι Έλληνας καλλιτέχνης που ασχολείται με την τέχνη των Κόμικς. Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '80 δημοσιεύοντας τη σειρά Ο Κόκκορας στο περιοδικό Βαβέλ και στη συνέχεια στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ και στο ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ.

Το έργο του αποτελείται κυρίως από σειρές με συγκεκριμένο θέμα - πρωταγωνιστές που δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες και συγκεντρώνονται στη συνέχεια σε άλμπουμ.

Από τα έργα του ο Ισοβίτης έχει γίνει σειρά με μαριονέτες για την ελληνική τηλεόραση. Δουλειές του έχουν μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, πολωνικά, ρουμανικά, σέρβικα και βουλγάρικα).

Το πραγματικό όνομα καθώς και η ταυτότητά του εν λόγω συγγραφέα παραμένουν άγνωστα. Παρόλο που έχει αναφερθεί ως Αντώνης Ευδαίμων και Γεράσιμος Σπανοδημήτρης στα διάφορα κόμικς, εντούτοις θεωρούνται ως ψευδώνυμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 19:27

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση