Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 17:04

Η καλή είδηση της ημέρας. 1ο βραβείο στην ταινία "Τι τους νοιάζει" του 1ου Λ.Κερατσινίου στο Camera Zizanio 2015

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου με την ταινία "Τι Τους Νοιάζει" απέσπασε δύο βραβεία στο Camera Zizanio 2015 και το φεστιβάλ Ολυμπίας, το πρώτο βραβείο στο ελληνικό τμήμα 17-20 ετών και το Βραβείο του Συνηγόρου Του Παιδιού.

 

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 15η Camera Zizanio  είναι το μοναδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ της χώρας μας με αποδέκτες παιδιά και νέους, μία χαρούμενη κινηματογραφική γιορτή της Ελλάδας που συγκεντρώνει δεκάδες συμμετοχές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου βραβεύεται για 2η φορά στη διοργάνωση, καθώς πέρσι οι μαθητές μας είχαν αποσπάσει το 3ο Βραβείο στην κατηγορία 13-16 ετών με την ταινία «Θα δούμε». Συγχαρητήρια στου μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί το ρπερτάζ της ιστοσελίδας culturenow με όλα τα βραβεία των δύο φεστιβάλ όπως και τα σκεπτικά των κριτικών επιτροπών. 

Κι  εδώ  ένα ρεπορτάζ της Βασιλικής Τζεβελέκου επικεντρωμένο στο φεστιβάλ και στις δραστηριότητες που έχει εντάξει στο πρόγραμμά του. Αναρτήθηκε στην ΕτΤ στις 8.12.15 με τον τίτλο "Ζιζάνια με την κάμερα στο χέρι. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 20:23

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση