Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 09:53

Δεν ηττηθήκαμε, σύντροφοι, του Αρίστου Δοξιάδη

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όσα διάβασα σ'αυτό το άρθρο λογικά μου φάνηκαν. Δεν λέω, μερικά παραδείγματα / επιχειρήματα /συμπεράσματα είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά, με χάρη όμως και στη γενίκευσή τους άδικα. Αλλά και αυτά τα μαλλιοτραβηγμένα, κάποια αλήθεια απηχούν που δεν είναι κατασκευασμένη.

Εν πάση περιπτώσει ο κύριος Αρίστος Δοξιάδης, παίρνει μια θέση στην λίστα όλων αυτών που θα ήθελα να βρισκόμουν μαζί τους σε μια ταβέρνα και μετά σε μια άλλη. Ο άνθρωπος φαίνεται να είναι συζητήσιμος διότι μιλάει για συγκεκριμένα θέματα, βάσει στοιχείων, δεν είναι διασκορπισμένος απ'εδώ κι από κει και το παλεύει στο να αρθρώσει μια δικιά του άποψη μέσα στο πλαίσιο βεβαίως των υπαρκτών ρευμάτων. Αν κάτι λείπει είναι το όνειρο του ανύπαρκτου, η υπέρβαση που έχει στον πυρήνα της την Πίστη, αλλά πάντα είναι δύσκολο να τα έχεις όλα σε έναν άνθρωπο. 

Σ'αυτό το τραπέζι θα ήθελα να είναι και οι φυσικοί φίλοι μου, αλλά και οι άλλοι της λίστας, που όταν γράφουν βγάζουν πράματα που με τσιγκλάνε, πράματα που προσπαθούν να με κάνουν να σκεφτώ. Όχι φυσικά μόνο τον εαυτό μου με όλα του τα συμπράγκαλα.

Για να μην παραπλανηθούν οι σύντροφοι, προειδοποιώ. Ο κ. Αρίστος Δοξιάδης, για όσους δεν τον ξέρουν, συχνάζει σε πλωτό καφενείο και όχι σ'αυτό της Κουμουνδούρου.

Πατώντας  εδώ θα σας εμφανιστεί το άρθρο αυτό που αναρτήθηκε στις 3.8.15 στην protagon.gr 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 16:53

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση