Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 16:18

Αλέξη

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε σφίγγει η θηλιά της διαπραγμάτευσης ναι! Το πρόβλημα όμως είναι: ότι δεν πιστεύεις σε εμάς (ούτε σε εσένα). Φοβάσαι να πιστέψεις ότι μπορούμε να γίνουμε σαν την Αγγλία για παράδειγμα, φοβάσαι να πιστέψεις ότι μπορούμε να αναπτυχθούμε σαν την Τουρκία ακόμη – ακόμη. Φοβάσαι!  Είσαι άπειρος, αδέξιος και μάλλον λίγος. Μη μπερδεύεσαι, εξακολουθείς να μου είσαι συμπαθής και να σε θεωρώ τίμιο. 

 

Οι Opinion Leaders και οι Εξαιρετικοί Managers…είναι δίπλα σου…. μάλιστα. Οι πιο πολύ από αυτούς – τα μεγάλα και τρανταχτά ονόματα – έγιναν είτε μέσα από απολύσεις (για εξ ορθολογισμό των εταιριών που τους προσέλαβαν ) είτε με τα λεφτά του δημοσίου που ήταν…. Άπειρα. Ξέχνα τους, Κοίτα ανθρώπους από τη δική σου γενιά. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τους αρέσει να παράγουν, να προσφέρουν και να δημιουργούν. ΔΕΝ θέλουν ΟΛΟΙ να κυβερνήσουν, να γίνουν πρωθυπουργοί, υπουργοί και διευθυντές.

Βάλε τους υπουργούς ανάπτυξης (λέμε τώρα) να δημιουργήσουν κρατικά (και αριστερά) πάρκα τεχνολογίας. Να παράγουμε και να πουλήσουμε το Μυαλό μας (αφού όπως υποστηρίζεις, έχουμε). Το κόστος μην σε απασχολεί. Ένας υπολογιστής ένα κινητό, πέντε άνθρωποι και η ΕΛΠΙΔΑ της επιτυχίας,  αρκούν για να παράγουν πιο πολύ χρήμα από τις αόριστες επενδύσεις που ΔΕΝ έχεις στο μυαλό σου.

Είναι χρόνια τώρα, που έχουμε βαρεθεί να ακούμε Μαλακίες. Πολλά από τα στελέχη σου συνεχίζουν στην ίδια λογική. Θα έπρεπε να σταματήσεις τις συστάσεις και να δώσεις πούλους.

Να σου θυμίσω επίσης  ότι:

τα πιο ακριβά αγαθά για τους Έλληνες είναι αυτά που είναι Δωρεάν:  Η Υγεία και η Παιδεία.

Την ώρα που δεν μπορείς να αποφασίσεις  αν τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά ή όχι τις Κυριακές, αγοράζουμε από το amazon όλες τις ώρες όλες τις ημέρες, πιο φτηνά και με ΦΠΑ Αμερικής ή Αγγλίας.

Τα διόδια εξακολουθούν να στοιχίζουν όσο ένα μπουκάλι γάλα και ένα κιλό ψωμί.

Λαϊκίζω;

Στα αρχίδια μου. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 16:35

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση