Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 00:14

Μην σε νοιάζει το αποτέλεσμα. Πολέμα!

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πήραν από την εισαγγελία, από την νομική βοήθεια (ο εισαγγελέας το πάσαρε στον πρόεδρο κι ο πρόεδρος στην υπάλληλο της νομικής υπηρεσίας). Λέω στην υπάλληλο ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την νομική υπηρεσία γιατί δεν μπορώ να πάρω εκκαθαριστικό από την εφορία διότι κάνω πολιτική ανυπακοή. Μου λέει τι είναι αυτό, πρώτη φορά το ακούω.

 

Δεν αποδίδω στην εφορία, δεν αναγνωρίζω την κυβέρνηση, είναι παράνομη. Κι ο λόγος που κατέληξα σ’ αυτόν τον τρόπο (που ουσιαστικά εμένα βάλλει, γιατί μου δένει τα χέρια) είναι γιατί δεν εκδικάζει η δικαιοσύνη τις μηνύσεις που έχω κάνει στην κυβέρνηση για προδοσία. Δεν θέλω να μου δώσει η πολιτεία δικηγόρο, δεν θέλω κανενός είδους νταραβέρι να έχω μαζί τους. 

 

Μα - μου λέει - πρόκειται για πολιτικό δικαστήριο, δεν γίνεται να μην εκπροσωπείστε από δικηγόρο, τι θέλετε να αλλάξετε όλη την νομοθεσία; Δεν είναι σκοπός μου να αλλάξω την νομοθεσία, μόνο εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι που είναι λάθος. Αν θεωρείτε - λέει - ότι η νομοθεσία είναι λάθος κακώς απευθυνθήκατε σε εμάς, να στείλετε την καταγγελία σας στους νομοθέτες. Να την στείλετε εσείς! της απαντώ. Όλοι αποποιείστε την ευθύνη σας.Τις καταγγελίες που έχω κάνει τις έχω στείλει και στους «νομοθέτες» μας, αφού πρώτα η δικαιοσύνη μού είπε ότι δεν είναι αρμόδια, και οι «νομοθέτες» μού είπαν ότι υπεύθυνη είναι η δικαιοσύνη. Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο για να μπορείτε/έχετε το δικαίωμα κανένας σας να μην επιλαμβάνεται. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για την υπόθεσή μου να μου στείλετε γραπτή απάντηση με τους λόγους, για να έχετε εξολοκλήρου την ευθύνη της στάσης και της πράξης σας.

 

Μου λέει, όπως ζητάτε από τον αντίδικό σας να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του, έτσι κι εσείς θα πρέπει να είστε σωστός πολίτης και να υπακούτε στους νόμους. Κι αν οι νόμοι είναι λάθος; Κι αν οι νόμοι είναι παράνομοι; Πρέπει να τους υπακούμε; Το μνημόνιο οι «νομοθέτες» το νομιμοποίησαν, είναι όμως παράνομο! Εγώ είμαι ο σωστός πολίτης, που δεν υπακούω, όχι εσείς!

Τι ζητάτε - μου είπε κλείνοντας - να πάτε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο; Ναι της είπα και έλαβε τέλος η συζήτηση.

 

Υ.Γ. Μην σε νοιάζει το αποτέλεσμα. Πολέμα!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 00:24
Στεφανία Λυγερού

Τελευταία άρθρα από τον/την Στεφανία Λυγερού

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση