Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 18:58

2ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας, διοργανώνει τον 2ο Λαϊκό Ανώμαλο  Αγώνα Δρόμου 10 χιλ. στο όρος Αιγάλεω και παράλληλο δρόμο περιπάτου  1,5 χιλ. εντός του σταδίου Σιταποθηκών, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.

 

Πρόκειται για μία δράση που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά από το Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας  και  δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές  αλλά και σε πλήθος κατοίκων της πόλης μας, να συμμετάσχουν σε έναv αγώνα που προάγει το μαζικό αθλητισμό και τον αναδεικνύει ως την υγιέστερη μορφή  άθλησης. 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο όρος  Αιγάλεω, σε μια δενδροφυτεμένη συναρπαστική διαδρομή 10 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί δρόμος περιπάτου 1,5 χλμ. εντός του σταδίου των Σιταποθηκών (όπου μπορούν να συμμετέχουν παιδιά των Δημοτικών σχολείων που θα συνοδεύονται από γονείς, παππούδες, φίλους κά.)  και αθλητικές δραστηριότητες με παιγνιώδη μορφή (kids academy).

 

                                                                                    Στοιχεία Αγώνα:

 

Ημερομηνία: Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.

 

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Γήπεδο Σιταποθηκών Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Ώρα εκκίνησης10:00 πμ.

Απόσταση αγώνα: 10 χλμ..

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Tα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο από  την   οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής: Οι αθλητές και οι αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, αφού προσκομίσουν ιατρική  βεβαίωση στη γραμματεία, την ημέρα της  διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  τα ακόλουθα στοιχεία:

Επώνυμο, Όνομα, Ημερομηνία Γέννησης, Φύλο, Τηλέφωνο επικοινωνίας και email.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015.

 

 

Χρονικό όριο αγώνα:

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 1,5 ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

 

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

 

Παράλληλοι αγώνες:

Περιπατητικός Δρόμος 1,5 χλμ. για παιδιά, γονείς  και τρίτης ηλικίας δρομείς

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα του 1,5 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα. 

 

Διανομή αθλητικού υλικού:

Η διανομή του αθλητικού υλικού (νούμερο συμμετοχής) θα γίνεται την Κυριακή 22/03/2015  από τις 08:00 πμ μέχρι και τις 09:45 σε ειδικό χώρο διαμορφωμένο από την διοργανώτρια αρχή 

 

Φύλαξη υλικών:

Η Διοργανώτρια Αρχή για την ημέρα  του Αγώνα έχει προβλέψει ειδικό χώρο φύλαξης του ιματισμού των δρομέων

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ –  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 19:13
Ομάδα διαχείρισης

Τελευταία άρθρα από τον/την Ομάδα διαχείρισης

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση