Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 01:00

Οι δικαστικοί επιμελητές θα πάρουν 900 ευρώ

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι δικαστικοί επιμελητές θα πάρουν 900 ευρώ (!!!) για τις ώρες που θα σπαταλήσουν στις εκλογές. Μεροκαματάκι. Ο μαλάκας ο πολίτης για τις ώρες που θα καταναλώσει ως εφορευτική επιτροπή θα πάρει μια σκατούλα! Είναι ΚΑΙ υποχρεωμένος, αλλά ΚΑΙ θα δουλέψει Κυριακάτικα αμισθί!

 

(Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο τέλειος λόγος για να παραιτηθεί ο κληθέν της υποχρεώσεώς του: ή θα δουλέψουν εθελοντικά και οι επιμελητές ή θα πληρωθώ κι εγώ ή δεν παρίσταμαι.)

 

Το ζήτημα όμως δεν είναι το εμφανές, ότι δηλ. θα έπρεπε όλοι να δουλεύαμε εθελοντικά σε μία διαδικασία που αφορά όλους, υπάρχει και πιο βάθος το οποίο έχει να κάνει με την σαθρότητα του συστήματος κι αυτό είναι.. τα εξτραδάκια!!!

 

Μειώνουν τις απολαβές όλων των επαγγελμάτων - για τα μάτια του κόσμου -, αρχίζουν οι συνδικαλισταράδες να εκβιάζουν ότι θα σταματήσουν να τους στηρίζουν, μοιράζουν κάτω από το τραπέζι οι «αριστότεροι εξ υμών» διάφορα μπόνους σε κάθε συνομοταξία.

 

Εν τω μεταξύ δεν ενημερώνονται όλοι όσους κάθε εξτραδάκι αφορά, ενημερώνονται μόνο οι κολλητοί των προδοτών, συνδικαλιστών και σια.

 

Και τα χρήματα των πολιτών συνεχίζουν ακάθεκτα να γυρνούν από λαμόγιο σε λαμόγιο..

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 01:15

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση