Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 08:22

Η πιο φρικτή υποψία του Πάνου Θεοδωρίδη

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπάρχουν άρθρα που κάνουν μονόζυγο και καμιά φορά και δίζυγο στα γυμναστήρια της γειτονιάς, δημόσια ή ιδιωτικά. Άρθρα που αντλούν από τον έλλογο και ισορροπημένο εαυτό μας, αυτόν που γνωρίζει το συμφέρον του και που κυκλοφορεί με ελευθέρας από το γραφείο "αναλλοίωτων χαρακτηριστικών ανά τους αιώνες". Τα άρθρα αυτά στα καλύτερά τους, επικαιροποιούν εκείνο το αιώνιο που μπορεί να θέτει ακόμα σε κίνηση καλοπροαίρετους ανθρώπους της φυλής "κάλλιο πέντε και στο χέρι".

Υπάρχουν και άρθρα που κάνουν τραμπολίνο κι ακροβατικά στα μυστικά γυμναστήρια των σύννεφων. Συνήθως στα άρθρα αυτά υποβόσκει μια αυταρέσκεια που αν δεν τα ακυρώνει τα καθιστά περιορισμένης εμβέλειας. Αν όμως καταφέρνουν να ξεπεράσουν το παιδικό στάδιο του αυτοθαυμασμού και των βασανιστικών εμμονών, τότε ερωτοτροπούν με κάτι μέσα μας που ίσα ίσα σκιρτά και αναζητεί οξυγόνο να φουντώσει και αεροδιάδρομο για να μας πετάξει στα ουράνια. 

Διαβάσαμε ένα άρθρο του ημίγνωστου Πάνου Θεοδωρίδη* που δημοσιεύτηκε στις 5.1.15 στο μπλογκ CLOUD και με τίτλο "Η πιο φρικτή υποψία". Το θέμα του είναι οι επερχόμενες εκλογές, από τη σκοπιά όμως ενός ανθρώπου που η πικρία του θέλει ακόμα μια σταγόνα για να ξεχειλίσει. Αποφασίσαμε πως το άρθρο αυτό έχει μεγαλύτερη συγγένεια με τα άρθρα της δεύτερης κατηγορίας. Αν θέλετε να το διαβάσετε πατήστε  εδώ  . Αν όχι, δεν πειράζει, εμείς καλά να'μαστε και φιλιά στο σπίτι.  

Η φωτογραφία είναι του αρθρογράφου μας Νίκου Παπαδάκη και την αντιγράψαμε από το μπλογκ του. Αν θέλετε να τη δείτε στο κανονικό της μέγεθος πατήστε  εδώ   

Θεοδωρίδης Πάνος (1948 - 2016). Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1948, αλλά μεγάλωσε στα Γιαννιτσά και ζει μόνιμα στην Αγροσυκιά Πέλλας. Σπούδασε αρχιτεκτονική στη Θεσ/νίκη και αναστηλώσεις στη Νέα Υόρκη. Έκανε ραδιόφωνο και τηλεόραση, έγραψε ποίηση, πεζογραφία και θέατρο, είναι πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, δουλεύει στο Σπουδαστήριο Νέου Ελληνισμού και στο διαδίκτυο αναφέρεται κυρίως ως Πετεφρής.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 09:15

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση