Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 22:17

Για να τσεκάρεις τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το χρησιμότατο αυτό λινκ το έλαβα με μέιλ (ακολουθεί), να προσθέσω: Το κόλπο με τα κλεισμένα πλαφόν οι γιατροί δεν το χρησιμοποιούν μόνο για να πληρώνονται κανονικά τις επισκέψεις, έχει πάρει την απόφαση το συνδικάτο τους να βάλει εμάς τους πολίτες να βγάλουμε το φίδι ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ από την τρύπα.

 

Αυτό που θέλουν είναι να απηυδήσουμε για να διαμαρτυρηθούμε ΕΜΕΙΣ, έτσι ώστε να αναγκαστεί να αλλάξει η κυβέρνηση την σύμβαση εργασίας που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ.

Αυτοί δηλαδή να σκύβουν το κεφάλι στις εντολές των προδοτών για να μην χάσουν το μεροκαματάκι τους, να συμβάλουν με την συναίνεσή τους στην κατάργηση της δημόσιας  υγείας, κι έχουν το θράσος να απαιτούν από εμάς (τον λαουτζίκο, την πλέμπα) να δώσει τον αγώνα ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ απέναντι στο σύστημα!!! Και κερατάς και δαρμένος ο πολίτης.


 Πριν από λίγες ημέρες έψαχνα γιά γιατρό παθολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΙ.

Με τα πολλά και αφού ασχολήθηκα με 3ψήφια και 4 ψηφια τηλεφωνικά νούμερα ανακάλυψα ότι υπάρχει αυτός 

http://www. odigostoupoliti.eu/ simvevlimeni-eopii/  

ο υπερσύνδεσμος, που αφού του συμπληρώσεις τα στοιχεία του Δήμου-περιοχής και της ειδικότητας που σε ενδιαφέρει , πληροφορεί σε καρτέλλα όλα τα στοιχεία (ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, χάρτης) των ιατρών.

Αφού βρήκα λοιπόν πάνω από 10 ιατρούς παθολόγους στην περιοχή που με ενδιέφερε άρχισα να τους παίρνω τηλέφωνο στη σειρά.

ΟΛΟΙ (λες και ήταν συνεννοημένοι μεταξύ τους) μου είπαν ότι τους τελείωσε το πλαφόν των 200 επισκέψεων που υποχεούνται από τη σύμβασή τους να κάνουν μηνιαία δωρεάν βάσει ασφαλιστικού ταμείου και πως αν επιθυμούσα εξέταση ιατρική θα έπρεπε να πληρώσω ως ιδιώτης.

Σας κάνω γνωστό ότι ήθελα βεβαίωση γιά το παιδί μου γιά να συμμετέχει στο μάθημα της γυμναστικής στο σχολείο.
Η "ταρίφα" που μου είπαν αυτοί οι 10 γιατροί κυμάνθηκε από 20 έως 50 ?
Μου έκανε εντύπωση πως ΟΛΟΙ είχαν συμπληρώσει το πλαφόν των επισκέψεων.
Βρήκα λοιπόν αυτή 

http://www.odigostoupoliti.eu/diathesimotita-episkepseon-giatroi-eopyy-pedi/#sthash.DPg4W81Z.dpbs 

την ιστοσελίδα η οποία ενημερώνεται σε χρόνο real time και έκπληκτη (αφού συμπλήρωσα τα πεδία) είδα πως από τους δέκα (10) παθολόγους που πριν είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχαν πει ότι δεν είχαν άλλα δωρεάν ραντεβού, ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 200.

Οι υπόλοιποι εννέα (9) γιατροί μου έλεγαν ψέματα. 
Άλλος είχε 20 στα 200 άλλος 40/200 άλλος 80/200.
Κανένας τους δεν είχε υπερβεί τα μισά ραντεβού που οφείλουν να εξυπηρετούν μηνιαία προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΙ. 
Μετά από αυτό το γεγονός ξαναπήρα μία γυναίκα παθολόγο η οποία μόνο που δεν με έδειρε κιόλας επειδή την ξαναενόχλησα,  και μου πούλησε εκ νέου το ίδιο παραμύθι του πλαφόν και πως, αν επιθυμούσα εξέταση και βεβαίωση γιά την γυμναστική του παιδιού μου θα έπρεπε να κλείσω ιδιωτικό ραντεβού μετά από 2 μέρες και πως θα πλήρωνα 30 ευρώ την επίσκεψη.
Της είπα πως βλέπω ζωντανά στον υπολογιστή τα ραντεβού που είχε ήδη κάνει και πως αυτά δεν ήταν 200 μέσα στον Οκτώβριο αλλά ήταν 40 και πως θα έκανα καταγγελία στο Υπουργείο Υγείας.
Μου έκλεισε ραντεβού χωρίς άλλη κουβέντα μέσα σε 3 ώρες και μου έδωσε την βεβαίωση που ήθελα χωρίς να πληρώσω τίποτα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 10:32

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση