Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 18:11

Η 8η έκθεση "Άνθρωποι - χρώμα + σίδερο" στη ζώνη Περάματος

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για 8η χρονιά πραγματοποιείται φέτος η έκθεση εικαστικών τεχνών και φωτογραφίας «Άνθρωποι – Χρώμα+Σίδερο 8», μέσα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 19 Οκτώβρη, καθημερινά από τις 12.00 με 21.00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

 


Την έκθεση αυτή την διοργανώνουν:
Κίνηση εικαστικών καλλιτεχνών «Πέρα(σ)μα», το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, το Συνδικάτο Φαρμάκου – Καλλυντικών και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής – Πειραιά και Νήσων, η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, το Κλαδικό Σωματείο Χαρτεργατών, το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Νομού Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομού Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας, οι Λαϊκές Επιτροπές του Πειραιά.
Συμμετέχουν:
Η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού(ΠΕΜΕΝ), η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Εμπορικού Ναυτικού «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η ΠΕΕΜΑΓΕΝ και η Π.Ε.Σ – ΝΑΤ.  

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην έκθεση γιατί " Οι αγώνες είναι τέχνη του λαού και η τέχνη όπλο του". 

O γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, προσερχόμενος στα εγκαίνια δήλωσε: "Ο Μάνος Χατζηδάκις συνήθιζε να λέει ότι : «ο πολιτισμός έχει δύο κινδύνους, το λαϊκισμό και τον ελιτισμό». Αυτή η έκθεση εδώ στο Πέραμα που γίνεται για 8η συνεχή χρονιά, βρίσκεται πολύ μακριά από τέτοιους κινδύνους. Γιατί δένει τη λαϊκότητα, την απλότητα με τη μεγαλοσύνη, το μεγαλείο της πάλης του λαού μας, τη συλλογικότητα με την ατομική προσωπική συμβολή του κάθε καλλιτέχνη, του κάθε εργάτη, που συμμετέχει σ’ αυτήν εδώ τη διαδικασία".

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα πατήστε  εδώ  .

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 10:06

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση