Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 01:52

Η επέλαση της φτήνιας στη Μύκονο;

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτό το άρθρο είναι μίας αναγνώστριας ενός τοπικού σάιτ της Μυκόνου, που εργάζεται στο νησί. Αναδημοσιεύτηκε χθες από το protagon. Λίγες ώρες αργότερα και μετά από πιέσεις το άρθρο δεν βρίσκεται εκεί που πρωτοαναρτήθηκε. 

 

Αυτό το άρθρο μας έπιασε στον ύπνο και δεν έχουμε καταλήξει ακόμα αν μας αρέσει, αν είναι αυθεντικό ή στημένο, αν είναι κοντά στην πραγματικότητα ή είναι χρωματισμένο από μία περίεργη ξινισμένη υποκειμενικότητα. Μπαλαντζάρουμε λοιπόν, ανάμεσα στο να το δεχτούμε ως μία αληθινή εικόνα αυτού του όμορφου νησιού που μάζευε χρόνια και χρόνια πολλά ξέκωλα από όλη την υφήλιο και τώρα πλακώσανε οι "φτωχοί" Έλληνες. Ξέρετε, αυτοί που έχουν ξεφύγει κανονικά και έχουν ορμήσει για πλιάτσικο με όπλο την προχωρημένη αγένεια εναντίον όλων. Ή μήπως είναι η οπτική  μιας ανασηκωμένης μύτης που έχει σε πρώτη θέση την περιφρόνηση σε ότι δεν της μοιάζει και που δίνει μεγάλη σημασία στα εξώφυλλα των ανθρώπων; Μύτες, απ'αυτές που αδυνατούν να κατανοήσουν τις αλλαγές και προπάντων δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον άξεστο, φτωχομπινεδιάρη και αγροίκο λαό, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κατανάλωση των πάντων. Στην προκειμένη περίπτωση με τους δικούς του όρους.  

Λοιπόν, η επέλαση της φτήνιας στη Μύκονο ή η φτηνιάρικη Μύκονος αντεπιτίθεται; 

Εν πάση περιπτώσει, αν πατήσετε εδώ   θα σας εμφανιστεί το περί ου ο λόγος άρθρο και αν σχηματίσετε άποψη, θα θέλαμε να την πείτε και σ'έμας αναρτώντας την στα σχόλια. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 17:49
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση