Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 16:36

Κρητικοί παραγωγοί μας περιμένουν το σαββοτοκύριακο στον Τινάνειο κήπο στον Πειραιά με τα προϊόντα τους

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πρώτη σας ερώτηση; Ναι, μυρίσαμε τα νύχια μας και μάθαμε ποιος είναι. Είναι λοιπόν, ο κήπος που βρίσκεται απέναντι από την Αγία Τριάδα και ελαφρώς διαγώνια από το μέγαρο του ΝΑΤ. Πηγαίνοντας προς Δημοτικό, δεξιά. Και τη δεύτερή σας ερώτηση τη μαντέψαμε.

 Ναι, θα βρείτε εκεί, αρτοσυσκευάσματα, τυριά, κρασιά, ρακόμελα και τσίπουρα, μέλια και μαρμελάδες, αλλά και διάφορες πίτες και μάλλον πήρε το μάτι μας και λάδια. Και ότι άλλο ξεχάσαμε. Και την τρίτη ερώτηση τη μυριστήκαμε. Όχι, δεν ανήκει στις πρωτοβουλίες "Προϊόντα δίχως μεσάζοντες". Είναι απλά το αποτέλεσμα μίας συνεργασίας του δήμου Πειραιά και του δήμου Χανίων. Άλλο; Οι τιμές; Δεν δοκίμασα όλα τα είδη, διότι όπως ξέρουμε η τιμή εξαρτάται και από την ποιότητα. Πάντως εμένα μου φάνηκαν έτσι κι έτσι. Αν θα καταλαβαίνετε τους παραγωγούς. Ε, με λίγη εξάσκηση, ναι. Αν όμως τους ακούσετε να μιλάνε μεταξύ τους και δεν είστε Κρητικοί, δεν θα καταλαβαίνετε γρυ. Ωραία είναι όμως. 

Έχουμε και λέμε. Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, καμιά εικοσαριά άσπρες σκηνές θα βρίσκονται στημένες στον κήπο τον Τινάνειο, αυτό το σαββατοκύριακο. Θα είναι εκεί ως επί το πλείστον κουζουλοί κρητικοί και κρητικοπούλες για να πουλήσουν τα προϊόντα που παράγουν στο όμορφο νησί τους. Αν είστε καλοφαγάδες και το ξέρετε, πιστεύουμε ότι δε θα χάσετε αν κάνετε μία περατζάδα από κει. 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 00:37

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση