Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 20:00

Αν αναβάλλεις τη χαρά, πλησιάζοντας το THERATREE ίσως κάτι αλλάξει. Είσοδος ελεύθερη.

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπάρχουν συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι η ψυχοθεραπεία και τα διάφορα ψυχό σεμινάρια, όντως έχουν κάποια καλά αποτελέσματα σ'αυτούς που τα βλέπουν με καλό μάτι. Η πρόσκληση που ακολουθεί, εκ μέρους του Theratree, έχει ως παραλήπτες αυτούς, αλλά και τους άπιστους Θωμάδες, που όμως το ψάχνουν. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής στο τέλος του άρθρου. 

 

 

 Η ομάδα ψυχοθεραπευτών του «Theratree» σας προσκαλεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 20.30, στον Ιανό (Σταδίου 24 - 2103217917), για να γνωρίσετε το δένδρο που αφυπνίζει τις Αισθήσεις της Ψυχής μας, μέσα από μια επικούρεια προτροπή: «Μην αναβάλλεις τη χαρά»! 

Πως τα ψυχικά τραύματα, σαμποτάρουν την καθημερινότητα μας και μας οδηγούν στην αναβολή της χαράς; Θα επιτρέπαμε ποτέ στο Σωκράτη ή τον Επίκουρο, να μας θεραπεύσει στρέφοντας τα μάτια της ψυχή μας από τον Αντέρωτα στον  Έρωτα; Μπορεί η επιλογή συντρόφου να είναι μια συνειδητή επιλογή;

To «THERATREE» (  εδώ  φιλοδοξεί να καρποφορήσει στον κήπο του Επίκουρου υπενθυμίζοντας  "Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές…Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά".  Επίκουρος ( 341-270 π.Χ.)


Παρουσιάσεις σεμιναρίων: 
Έρως – Αντέρως – Φάνης.
 Τα τρία πρόσωπα του έρωτα και πως μας βοηθούν να εκπληρώσουμε το δυναμικό μας / Ψυχικό τραύμα. Θεραπεία και επανασύνδεση με τη Ζωή / Μην αναβάλλεις την χαρά. Πως να φέρουμε την ευτυχία στην καθημερινή μας ζωή / Επιτρέποντας στο Σωκράτη να μας θεραπεύσει. Μια συνάντηση με τον Αληθινό μας Εαυτό / Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε


Εισηγητές: 
Ι. Μακρίδου
(Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.), Η. Σταμογιάννου (Ψυχολόγος, Bsc, Msc, PsychD), Κ. Μισθού (Ψυχολόγος, BSc, MSc, P.G. Dip), Α. Κομποχόλη (Φιλόλογος - Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών), Γ.  Χαραλαμπίδης (Συγγραφέας & Ερευνητής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας)


Ομιλητές: 
«Ο ρόλος του στρες στη ζωή μας» 
από τον αναπληρωτή καθηγητή ενδοκρινολογίας, Γιώργο Μαστοράκο &  «Η ψυχή με βάση τον Ιπποκράτη και τον Πλάτωνα» από τον Ιατρό – Φυσίατρο – Βελονιστή – Βοτανοθεραπευτή, Αλέξανδρο Τηλικίδη.

Δρώμενα: 
Χορευτικό δρώμενο από την dance performer Toulin Millet

Τραγουδούν: 
Ειρήνη Δούκα+Greggy K.  Ρένα Ρασούλη+The big Brother (Guest: Λύρα,  Γιάννης Καπετανάκης).

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε   εδώ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 23:28

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση