Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 10:20

Όλα ή τίποτα, ένα τραγούδι της Μαρίζας Ρίζου/ στο βίντεο παίζει η Αλεξάνδρα Αϊδίνη

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

rizuΔώρα Σελλά. Σε μια εποχή που νιώθω πως οι συνεχείς εναλλαγές εικόνων και η "φασαρία" έχουν πάρει πολύ περισσότερο χώρο απ' ό,τι τους πρέπει, είχα την ανάγκη αυτό ειδικά το βίντεο κλιπ να είναι σαν ταινία μικρού μήκους και να μην παίξω καθόλου. Δε θα μπορούσα ποτέ βέβαια να φανταστώ την τεράστια τιμή που θα μου έκανε η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, λέει η Μαρίζα Ρίζου.

Το τραγούδι και η ταινία μας αναφέρονται σε αυτήν την αργή και βασανιστική μη ουσιαστική συναισθηματική διαθεσιμότητα. Σε αυτήν τη συνθήκη που όλα φαίνονται "μια χαρά", αλλά που όμως με ένα φύσημα όλο το οικοδόμημα καταρρέει. Που όλα γίνονται, αλλά δε συμβαίνουν. Που πνίγεσαι αλλά δεν ξέρεις και τι σου φταίει. Δε σε χωράει ο τόπος.

Κάποια στιγμή, κάτι υγιές σε σπρώχνει σε καινούρια όρια και σου δίνει φόρα για ομορφιά και ήρεμη ψυχή. Τότε συναντιέσαι με τον Εαυτό σου και γαληνεύεις. [...] Όλα ή τίποτα. Αλλιώς μυρίζει μιζέρια. Και αυτό δεν το θέλουμε».

Αυτά λέει η Μαρίζα Ρίζου για το «Όλα ή τίποτα», ένα δυναμικό ροκ κομμάτι με ευδιάκριτες τις επιρροές του από την παραδοσιακή μουσική μας από το άλμπουμ της «Το χωριό», και το πολύ καλό μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Alexander Stamatiadis, που το εικονοποίησε, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση