Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 05:17

Συλλογή υπογραφών για τη στελέχωση της Μονάδας Μαστού του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

metaxa3Πρωτοβουλία Γυναικών για τη λειτουργία της Μονάδας Μαστού  στο Νοσοκομείο Μεταξά

Το «ΜΕΤΑΞΑ» το μεγαλύτερο Ογκολογικό νοσοκομείο της Χώρας λειτουργούσε με μία μόνο ειδικευμένη γιατρό, η οποία πρόσφατα αποχώρησε και έκτοτε δεν υπάρχει επιστημονικά υπεύθυνη ιατρός στη Μονάδα Μαστού.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων έχει καταγγείλει, ότι η Μονάδα Μαστού εδώ και καιρό είναι υποστελεχωμένη. Για την ορθή λειτουργία της εκτός από την ειδικευμένη γιατρό, χρειάζεται η πρόσληψη τουλάχιστον δύο (2) ειδικευμένων επικουρικών γιατρών.

Επιπλέον απαιτείται η παρουσία ειδικού ακτινολόγου και εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού και «παρά τις άοκνες οχλήσεις προς τη Διοίκηση και το Υπουργείο για την πλήρη στελέχωση της Μονάδας Μαστού με ειδικό προσωπικό για να μπορέσουν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των ασθενών, τίποτα δεν έγινε και τίποτα δεν τελεσφόρησε με αποτέλεσμα τελικά την παραίτηση και της μοναδικής ειδικευμένης ιατρού και την παύση της λειτουργίας της κλινικής».

 Οι ευθύνες των διοικήσεων και του Υπουργείου τεράστιες και απαιτούμε τις άμεσες ενέργειές τους για να αναστραφεί αυτή η κατάσταση»

Πατώντας ΕΔΩ θα εμφανιστεί όλο το κείμενο και η φόρμα για την υπογραφή. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 10:25
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση