Την ίδια ώρα όλοι γνώριζαν την προβληματική συμπεριφορά του 68χρονου δράστη αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα φτάσει στο σημείο να σκοτώσει έναν άνθρωπο για ασήμαντη αφορμή.

Καυγάδιζε με όλους

Ο 68χρονος δράστης σύμφωνα με τους κατοίκους προκαλούσε καθημερινά προβλήματα στη γειτονιά.

Τον ενοχλούσε το ιδιωτικό πάρκινγκ που ήταν κάτω από το σπίτι του όπως και το κομμωτήριο δίπλα, που έβγαζε καρέκλες στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε απειλήσει τον 39χρονο υπάλληλο του πάρκινγκ και πατέρα τριών παιδιών στο παρελθόν.

Μάλιστα μία μέρα είχε ξαπλώσει μπροστά στο πάρκινγκ και δεν άφηνε τα οχήματα να περνούνtrans.gif

Βγήκε με την καραμπίνα

Όπως έγινε γνωστό πριν το αιματηρό περιστατικό το μεσημέρι της Παρασκευής υπήρξε διαπληκτιμός μεταξύ των δύο ανδρών σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ, με τον ηλικιωμένο που έμενε στην περιοχή να διαμαρτύρεται για τον θόρυβο.

Έπειτα ο ηλικιωμένος πήγε σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και έπειτα, εν ψυχρώ, πυροβόλησε τον 39χρονο στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πυροβόλησε μια φορά και έπειτα ο 68χρονος άνοιξε ξανά πυρ για να αποτελειώσει το θύμα.

Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ο 68χρονος ατάραχος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και λίγο αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

«Είχα αγανακτήσει»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα».

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Πού βρήκε το όπλο

Το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια παλιά καραμπίνα, σχεδόν σκουριασμένη που την είχε ο κρατήσει ο δράστης από την εποχή του πατέρα του.

Ο 68χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.