Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 19:03

Πλημμύρισαν δρόμοι και στο Κερατσίνι – Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε γειτονιές (video)

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

karatsiniΆννα Ξενοπούλου. Η έντονη βροχόπτωση ήταν αρκετή για να μετατραπούν ορισμένες περιοχές της Αττικής σε παγίδες τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς.

 Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Κερατσίνι, η κατάσταση ήταν απλά απίστευτη. Όπως θα δείτε σε βίντεο, το οδόστρωμα εξαφανίστηκε κάτω από τα νερά.

Η ολοένα και ισχυρότερη βροχόπτωση που σάρωσε την περιοχή κατέληξε στη δημιουργία ενός ποταμιού που κατέβαινε απο το δρόμο μπροστά στον Σκλαβενίτη και κατέληγε στην Λεωφόρο Δημοκρατίας όπου τα νερά δημιουργούσαν την γνωστή λίμνη.

Για αρκετή ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας ήταν αδύνατη, καθώς η υποχωρούσα νερά προκάλεσαν αναστολές και επικίνδυνες καταστάσεις. 

 Επίσης, την ώρα της καταιγίδας στην οδό Γέροντα στο Κερατσίνι ακούστηκε μια έκρηξη και ξαφνικά κόπηκε το ρεύμα. Δείτε το βίντεο με τη φωτιά σε κολώνα φωτισμού.

 Δείτε το βίντεο στα neakeratsiniou.gr

Πηγή: tvfreaks.gr/

Σ.Δ Στην περιοχή αυτή ξεκίνησαν αντιπλημυρικά έργα πριν κάποια χρόνια από το δήμο και στην συνέχεια τα ανέλαβε η Περιφέρεια Αττικής. Μία διάχυτη αίσθηση είναι πως αργούνε να τελειώσουν. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 19:16

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση