Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 18:57

Ανακοίνωση της "Ελεύθερης Κίνησης Δημοτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Παναγιώτης Ν. Διαλινάκης", σχετικά με τις εκλογές

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
dialinakisΦίλες και φίλοι,
θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η δημοτική μας παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ, δεν θα συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Θα  συνεχίζουμε να συμμετέχουμε ενεργά με παρεμβάσεις, όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης χωρίς κομματικές και πολιτικές εξαρτήσεις και παρωπίδες.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου, τον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, τον Γιώργο Καλαμαρά και τον αξιοπρεπή συνάδελφο Δικηγόρο Παντελή Καμά, για τον μέχρι σήμερα και σε επίπεδο πολιτικού ήθους προεκλογικό αγώνα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και πάνω από όλα νικητής στις εκλογές να είναι η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΛΙΝΑΚΗΣ
 
Σ.Δ. Όταν για διάφορους λόγους, παρατάξεις, κινήσεις και σχήματα που εκφράζουν έναν κόσμο, δεν παίρνουν μέρος στις όποιες εκλογές, αυτό θεωρώ ότι δεν είναι καλό σημάδι και για την πόλη και για τη δημοκρατία. Να προσθέσω επίσης πως απ'αυτή την ανακοίνωση απουσιάζουν οι λόγοι που οδήγησαν την παράταξη "Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών" να μην πάρει μέρος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 16:16

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση