Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 08:55

2η στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου η ομάδα μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
gelkeratsiniouΜεγάλη διάκριση για το σχολείο μας, για το Κερατσίνι και τον Πειραιά!!!
Η Ομάδα Ποδοσφαίρου των Μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου κατετάγη 2η στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα!!!
Ναι, ζούμε ένα όνειρο, αφού το 1ο ΓΕΛ Κερατσινίου κατόρθωσε, με τις "καλές πρακτικές" ενός δημόσιου σχολείου, να φτάσει στο final 4 ποδοσφαίρου και να καταλάβει την 2η θέση, αφού ηττήθηκε στον τελικό από την ομάδα του Ιδιωτικού ΓΕΛ "Αριστοτελείου" Θεσσαλονίκης. Την 3η θέση κατέλαβε το Ιδιωτικό ΓΕΛ  "Αυτενεργώ" Άργους και την 4η θέση το ΓΕΛ Αφάντου Ρόδου.
 
 
 
Συγχαρητήρια  σε όλες τις μαθήτριες για την επιτυχία αυτή, στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ.Σίγγελ, που στάθηκε δίπλα στα κορίτσια μας με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ήθος και αγάπη! Στον κ. Καλύκα για την πολύτιμη βοήθεια του, ως εκπροσώπου του γραφείου Φυσικής Αγωγής του Πειραιά. Στον διευθυντή κ.Μακρίδη, που στήριξε από την αρχή αυτή την προσπάθεια και σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές/τριες, που ενίσχυσαν με τον τρόπο τους την πετυχημένη πορεία των κοριτσιών!
Το κύπελλο, τα αναμνηστικά μετάλλια και τα διπλώματα θα υπενθυμίζουν σε όλους και όλες, ότι η ελπίδα, για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, θα ενισχύεται σημαντικά, όταν το σχολείο στηρίζει τις προσπάθειες των νέων για γνώση, για ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των ταλέντων τους, για δημιουργία και ανθρώπινη επικοινωνία!
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 09:02

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση