Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 14:49

Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ΠΔ που νομιμοποιεί το master plan της Cosco

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

laikh-sysp-keratsiniΗ Λαϊκή Συσπείρωση Κερατσινίου-Δραπετσώνας ζητά την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 32Δ’ /25.1.2023 και επί της ουσίας μονιμοποιεί και επεκτείνει την λειτουργία βιομηχανικών μονάδων στην ήδη επιβαρυμένη περιοχή μας, αλλάζοντας τις χρήσεις γης και τους όρους δόμησης.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η θέση του ΚΚΕ ότι όλες οι κυβερνήσεις υλοποιούν πολιτικές με αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος των μονοπωλιακών ομίλων και του εχθρικού κράτους απέναντι στις ζωές μας και το περιβάλλον.

Τόσο η σημερινή της ΝΔ όσο και οι προηγούμενες των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Η εκκωφαντική σιωπή της δημοτικής αρχής αν δεν δείχνει ενοχή, συνομολογεί ανοχή.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό της περιοχής, τους εκατοντάδες νέους που με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη διαδήλωσαν τις προηγούμενες μέρες ενάντια στην πολιτική που μπροστά στα κέρδη δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, να ξεσηκωθούμε και να οργανώσουμε την πάλη μας. Τα εργατικά σωματεία, οι γονείς, οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, οι αυτοαπασχολούμενοι να μην αφήσουμε στην πράξη να εφαρμοστεί αυτό το ΠΔ. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση